Hogyan tudnám legyőzni a félelmemet? Iszonyúan félek a pókoktól!
Olyan szinten, hogy le se merem őket csapni, és nem egyszer volt olyan, hogy a látványától elkezdtem sírni!
Tudom, hogy nem árthat nekem, nem is amiatt félek tőle.
23:06 vagyok.
Én is nagyon nagyon féltem tőlük, olyan szinten, hogy az éjszaka közepén felkeltettem anyut, hogy kísérjen ki pisilni, mert van egy pók a vécében... :D
aztán elmentem egy lovastáborba, ahol hát volt pók dögivel. És a.) ott hülyének néztek volna, ha elkezdek visongatni, b.) nem is volt nagyon időm arra figyelni, hogy vannak-e ott pókok, ahol én vagyok.
Aztán idővel hozzászoktam, hogy nem kell hisztiznem miattuk. Most már nem félek, hanem undorodom tőlük. Ha meglátok egyet, hánynom kell. De komolyan. Egy idő után ki fogod nőni, ha nem, akkor lassan próbálj meg szokni hozzájuk, menj olyan helyre, ahol egyszerűen nem tudsz odafigyelni rájuk. Aztán már egy idő után fel sem fognak tűnni! :) Én végig optimistán álltam hozzá, hogy biztos el fog múlni, és elmúlt! Te is ki fogod nőni! :)
A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:11
Nekem a tesóm olyan, hogy lehül*ézett egy csajt azért mert fél a békáktól. Mert, hogy azok olyan.. Szóval semmi félelmetes nincs bennük. Szerintem meg nem mi döntjük el, hogy mitől félünk és én megértem az ilyet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!