Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám legyőzni a...

Hogyan tudnám legyőzni a félelmemet? Iszonyúan félek a pókoktól!

Figyelt kérdés

Olyan szinten, hogy le se merem őket csapni, és nem egyszer volt olyan, hogy a látványától elkezdtem sírni!

Tudom, hogy nem árthat nekem, nem is amiatt félek tőle.

2011. aug. 23. 22:53
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Abba bele is lehet őrülni. Értem én mit mondasz. :)
2011. aug. 23. 23:11
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
még mindig én vagyok , (béka) nálunk is sok van , és örülök amikor a kérdező ilyen aranyos mint te , vannak egy páran akik bunkó kérdezők :(
2011. aug. 23. 23:11
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

23:06 vagyok.

Én is nagyon nagyon féltem tőlük, olyan szinten, hogy az éjszaka közepén felkeltettem anyut, hogy kísérjen ki pisilni, mert van egy pók a vécében... :D

aztán elmentem egy lovastáborba, ahol hát volt pók dögivel. És a.) ott hülyének néztek volna, ha elkezdek visongatni, b.) nem is volt nagyon időm arra figyelni, hogy vannak-e ott pókok, ahol én vagyok.

Aztán idővel hozzászoktam, hogy nem kell hisztiznem miattuk. Most már nem félek, hanem undorodom tőlük. Ha meglátok egyet, hánynom kell. De komolyan. Egy idő után ki fogod nőni, ha nem, akkor lassan próbálj meg szokni hozzájuk, menj olyan helyre, ahol egyszerűen nem tudsz odafigyelni rájuk. Aztán már egy idő után fel sem fognak tűnni! :) Én végig optimistán álltam hozzá, hogy biztos el fog múlni, és elmúlt! Te is ki fogod nőni! :)

2011. aug. 23. 23:12
 14/36 anonim ***** válasza:
erősen kétlem hogy ezt valaki ki tudja nőni anya pl 38 éves és még mindig fél a békáktól de nagyooooon!
2011. aug. 23. 23:14
 15/36 anonim ***** válasza:
szintén a 2. vagyok..Nekem is feltűnt a kérdező aranyossága...sok tényleg a bunkó:S
2011. aug. 23. 23:14
 16/36 A kérdező kommentje:

A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:11

Nekem a tesóm olyan, hogy lehül*ézett egy csajt azért mert fél a békáktól. Mert, hogy azok olyan.. Szóval semmi félelmetes nincs bennük. Szerintem meg nem mi döntjük el, hogy mitől félünk és én megértem az ilyet. :)

2011. aug. 23. 23:17
 17/36 anonim ***** válasza:
írok neki egy tanácsot és akkor olyan bunkón tud vissza válaszolni, pedig értitek csak jót akartam
2011. aug. 23. 23:18
 18/36 A kérdező kommentje:
Ki volt bunkó? Nem igazán értem.
2011. aug. 23. 23:22
 19/36 anonim ***** válasza:
nem én akarok félni a békátol attól még nem vok rögtön hülye ! ha tehetném nem félnék a békától mert néha szívbajt kapok tőle , fürdetem a kutyámat erre egy nagy bazi zöld kecskebéka ugrik ki az aknából ( az több métereket ugrik) legalábbis 2-3 at biztos
2011. aug. 23. 23:23
 20/36 anonim ***** válasza:
a nevét nem tudom ki volt az mert csak egy kérdést írt! én meg csak tanácsot adtam , és akkor kiírja hogy neki megvan a 4 kockája a hasán de alatta van háj és hogy hogy tudná eltüntetni!
2011. aug. 23. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!