Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Meddig él egy bolha? (bővebben...

Meddig él egy bolha? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy zárt helység ahol van egy csomó bolha, meddig fognak megmaradni, ha vért nem tudnak sehonnan enni? Vagy valami mást is eszik?
2011. aug. 16. 18:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nálunk is egy cica az okozó! De igazából én voltam a hülye, hogy nem gondoltam erre. Mert úgy volt, hogy míg kicsi volt a macsek addig bent volt a kazánházban, addig nem is volt gond a bolhákkal, csak aztán a cica kiköltözött, én meg nem is gondoltam, hogy a régi helyét még irtózgatni kéne, és mikor legközelebb bementem valamiért csak úgy pattogtak a bokámra.Hát igen saját kárán tanul az ember. :(
2011. aug. 17. 15:37
 12/15 A kérdező kommentje:
kéne valami védőruházat, hogy amíg permetezem, addig ne csipkedjék szét a lábam...
2011. aug. 17. 15:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Hosszú nadrág, hozzá egy magasabb szárú zokni (azt pedig ráhúzhatod a nadrágra). Cipőnek csizmát javaslok. Így talán a lábszárad megmenekül...

Amúgy tudom milyen, nekem apukám egyik barátja tanyájára jár ki etetni, ahol nagyon el vannak szaporodva. Kb. hetente permeteznek, de semmit sem ér. Valószínűleg a birkák és a disznók miatt. Amikor jön haza apukám a tanyáról, minimum 10db-ot hazahoz, amit aztán szétszór az udvaron vagy a házban. Szörnyű, hogy mennyi gondot okoznak azok a kis mocskok...

2011. aug. 17. 21:54
 14/15 anonim válasza:
Vigyázni kell.mit használsz,mert ha pl kedvenced cica vagy kutyus is bemegy melegedni,akkor lehet árt nekik némelyik szer.Mások irták,hogy jó az almaecet meg a só is.Hát,nemtudom.
2021. aug. 30. 13:56
 15/15 anonim válasza:
Szőllős vegyszerek nemcsak álatra de még emberre is veszélyes.A permetezö kannás kitudja mi van benne,mert irta itt valaki,hogyhogy kanával szöllöt szórt valaki.
2021. aug. 30. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!