Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Meddig él egy bolha? (bővebben...

Meddig él egy bolha? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy zárt helység ahol van egy csomó bolha, meddig fognak megmaradni, ha vért nem tudnak sehonnan enni? Vagy valami mást is eszik?
2011. aug. 16. 18:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
4%
Amíg el nem pusztul :)
2011. aug. 16. 18:55
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem eszik, akkor éhen döglik.
2011. aug. 16. 18:56
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Miért érdekel? :D Amúgy kaja nélkül kb. lehet olyan 2nap, szerintem. De ha állatodban van, akkor bolhaírtó.
2011. aug. 16. 18:56
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokáig! Jól bírják az éhezést. Nem csak vért, de szerves törmeléket is esznek, tehát van mit fogyasztaniuk, akár 4 évig is elél egy egyed, de mivel mindig lesznek utódok....

Azt javaslom próbáld meg kiirtani Őket. Vannak erre való mindenféle porok, sprék...aztán alapos szellőztetés.

2011. aug. 16. 19:00
 5/15 anonim válasza:
47%
3-4 havonta kell kiszórni bolhaport, és utána többször ismételni...mert a kis bolhákat nem írtja ki biztosan elsőre....szerintem 3-4 hónapig élnek
2011. aug. 16. 19:15
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Azért érdekel, mert nálunk a kazánházban van, sajnos. Igaz már nem olyan sok, mert először (ill.2x) bebolhaporoztam, ami SEMMIT nem ért, aztán lepermeteztük neostomosan-nal, na attól már kevesebb lett. Próbáljam azt újra? Egyszer majdcsak elfogy?! Mert ott szerintem nincs mit egyenek!

2011. aug. 16. 19:27
 7/15 A kérdező kommentje:
Csak már irtózok attól, hogy bemenjek oda!
2011. aug. 16. 19:27
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is így volt.Bolhaport használtunk, látszólag nemhasznált, de vagy három hétig mindig újraszórtuk és mára már egy sincs.
2011. aug. 16. 21:17
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Insecticide 2000 :) nem csak állatra jó, hanem a bolhára is :)
2011. aug. 16. 22:23
 10/15 anonim ***** válasza:
A bolhairtást folyamatosan kell végezni pár hetente, mert a lerakott peték folyamatosan kelnek ki, ha arra jár valaki... Hónapokig is megpihenhet, mire kikel. Kemény dió sajnos, el fog tartani egy darabig... Nálunk egyszer bolhás lett a ház egy kóbor macskától, ha végigmentünk a szőnyegen, olyan lett a csupasz lábunk szára, mint ha beszórtuk volna mákkal... Édesapám rendes permetezővel csinált irtóhadjáratot, azzal, amivel a szőlőt, gyümölcsfákat szokta, de nem tudom, milyen szert használt. Vagy fél évig tartott a harc, de ő győzött :-)
2011. aug. 16. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!