Ráköltenél százezret a házikedvencre?
Milyen állatért fizetnél százezer forintot, vagy többet? (Most a beszerzés érdekel, nem esetleges állatorvosi költségek, mert az más téma.)
Tudom, hogy furcsa kérdés, de én ennyi pénzt csak lóért, szarvasmarháért vagy valamilyen nagypapagájért adnék ki. =) Az érdekel, hogy mások milyen állatot fizetnének meg ennyire, és miért? Például, egy fajtatiszta kutyáért vagy macskáért fizetnél ennyit? Ha igen, miért?
Macskáért azért nem,mert nem szeretem.
Azt megfogadtam,hogy kutyáért nem adok pénzt,mégpedig azért nem ,mert fajtatiszta is van ingyen bőven.
Bármelyikért, amelyiket szeretném és tudom tartani, és annyit ér. Anno a törpesünömet is 45-ért vettem, annyi volt az ára és kész, pedig kimondottan szarul keresek. Nem sietek sehova, spórolok inkább.
Minimalacot, macskát (maine coon a szívem vágya), kutyát simán vennék annyiért, mert tudom, hogy rengeteg pénz a normális tenyésztés. Meg már csak azért is megfizetném, mert tudom, hogy ha nincs kereslet a rendesen tenyésztett állatra, akkor csak "szar" lesz, arra meg semmi szükség.
Hello!
Sok állatért kiadnék akár többet is, mert imádom őket, és az új fajták/színek kitenyésztése nem egyszerű, és ha nem lenne rá kereslet akkor nem tenyésztenék őket, és az rossz lenne=)
Az egyik álmom *.* :
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!