olyat szeretnék amit lehet simogatni,babusgatni.. délelőttől kb délután 3-4ig városba vagyok csak utána tudok hazajönni.. olyan állatot akarok ami kibirja ezt az időszakot..és feltétlenül muszály 2őt vennem? édösanyám csak 1et enged.:S eddig még nemvoltak ilyen állataim hogy papagáj vagy hörcsög..ami benti.. csak kutya macska ilyenek.:P hallottam a deguról hogy azt nagyon lehet simogatni meg minden.. de nemtom h milyet válasszak..:S
meg amúgy sem szeretik ha álló nap nyúzod őket (éjszakai állat, egész nap szunyál, aztán este kezd mocorogni) + nagy ketrec kell neki, több emeletes, hogy ugrálhasson.
szerintem is inkább nyuszi
2011. aug. 1. 13:19
12/15 anonim válasza:
A csincsillának minimum 50x50cm alapterületű és 1m magas ketrec kell, illetve speciális kvarcmentes homok, amiben tudnak fürdeni. És kettő, azonos nemű. Egyébként aranyosak, de nem szeretnek kézben lenni, csak produkálják magukat előtted:D Ami egyedül is jól megvan, az a hörcsög, de sose fog annyira kötődni hozzád. Ha rám hallgatsz, patkányt veszel:) Iszonyatosan okos, akár szabadon mászkálhat a lakásban, szobatiszta, trükkökre tanítható:) Nincs nagy helyigénye, ellátása egyszerű..:) A lényeg, hogy ha hazamész akkor sokat foglalkozz vele, ne érezze magát egyedül:) Ha érdekel írok róla még infókat, a tartásáról, beszerzésről (mindenképp tenyésztőtől:)). És imádják, ha vakargatod, gyömöszkölöd őket:)
2011. aug. 1. 22:35
13/15 anonim válasza:
"olyat szeretnék amit lehet simogatni,babusgatni"
Azért próbálj olyat választani amelyik értékeli is a simogatást, azaz van olyan intelligens hogy keresi a társaságodat.
A többi csak annyit vesz észre az egészből, hogy be van zárva valami szűk helyre aztán néha megjelenik valami hatalmas állat ami megmarkolja és menekülni sem tud a kezéből. Aztán visszarakja a nagy állat.
Válassz macskát.
- Nem kell külön ketrecben tartani, kevés munka van vele
- Kiválóan elvan egyedül
- Ha éhes azt jelzi (ehhez kitűnően értenek)
- Ha szeretetre vágyik odajön hozzád, értékeli a társaságodat
- Nem kell neki különleges tartásmód, különleges kaja
2011. aug. 21. 22:38
14/15 anonim válasza:
Ömm. kenguru?! De kölyköt vegyél mert az KISállat.
2011. aug. 22. 07:40
15/15 anonim válasza:
Ha nem szeretitek a macskákat az nagyon rossz mert can akkor valamilyen betegségetek amitől depressziós is tudsz lenni szóval a macskákat ne ítéld el azok nagyon okos állatok úgy mint a kutyák az én macskámat megtanítottam hogy leüljön,lefeküdjön, halált tettese és hogy ugorja át pl:az akadályt és még mindig tanítom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!