Milyen kisállatot vegyünk a gyereknek?
3 éves a kisfiunk.Lett egy kis nyuszink,oda volt "nyuszi komáért".De elpusztult.Véletlen fogtunk egy kismadarat,oda volt,mikor elengedtük sírt,kérdésünkre azt mondta szeretne kisállatot,amit simizhet.
Mit vehetnénk neki?Ami bírja a gyömöszt,nem hordoz betegségeket,tiszta,stb.stb.
Amit tudni kell,hogy van 2 sarplaninac-unk,ezért a macska kizárt.(ölik őket)
Vagy inkább neki még ne legyen kisállata,csak később?
Köszi a válszokat!!!
Első gondolatom:
TE HÜLYE VAGY!!!!!
Második:
Val.színű nincs gyereked
Köszönöm a válaszod.
A kutyáinktól nem féltem,egyáltalán nem bántanák,bántsák,pedig kópé igencsak egrecírozza őket.
Gondolkodunk még.
Köszi a válaszod!
Nem kell mindjárt rozsomák módjára viselkedni!!!!!
Te írtad hogy olyan kell, aki bírja a gyömöszt!!!
Valóban hülye vagyok, ugyanakkor gyermekem is van, sőt,kapaszkodj meg, rozsomákot is tartok!!!
A tengeri malac elég jól állja a sarat. Nekünk van egy tengeri malacunk.A 3 éves húgomé aki egész nap hurcolássza.
Nagyon jól elvannak.
/A rozsomák vörös listás! Szerintem otthon nem tartható./
3 évesnek hörcsög, tengerimalac, törpenyúl.
A hörcsög "gyerektenyér" méretű, tehát fel tudja venni és hurcolászni, a többieknél ez gond lehet, ha nem jól fogja meg, de földön őket is lehet simizni.
Mi az a rozsomák?
Szerintem olyan állatot vegyetek, ha mindenképpen vesztek, aminek a gondozása nem lesz teher a számodra, mivel egyértelmű, hogy neked kell majd takarítani, etetni, stb. Egy 3 éves gyerek még nem képes gondoskodni egy állatról (nem sértésből írom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!