Az ezüstös pikkelyke veszélyes? Bánthat engem?
Most tudtam meg a nevét, ilyen viszonylag sok előfordul a lakásban, újságok között meg mindenhol. Veszélyes ez az emberekre?
Nem bánt, ugye?
Nem ad hangot, nem is lenne képes rá. Szerintem még azt sem lehet hallani, ahogy a tapétát eszi. :D
Biztos, hogy a pikkelykéket hallod, utolsó?
Az ezüstös pikkelyke a legártatlanabb kis jószág, bár szeretnék felturbózni a rovarirtóbiznisz gonosz feketeruhás napszemüveges ügynökei.
Ha hangot tudna kiadni, akkor annyit kérne, hogy: "Ne bánts! Csak egy nagyon minimális tapétaragasztó-alamizsnáért jöttem."
Nem eszi meg a házat, nem csíp halálra, nem büdös és nem mászik a fehérneműdbe. Nem indít váratlan rakétatámadást ártatlan civilek ellen.
Pikkelyke a világbékéért van, lételeme a szeretet és a családi összetartozás.
Kevesebb háború volna, ha Ő volna a miniszterelnök.
De soha többé nem fogok a hugarocell falra csapni éjjel, ha susmorgást hallok felőle, mert mikor felkapcsoltam a villanyt, már csak a kis élettelen porhüvely látványa fogadott.
Két hétig nem ettem, és depressziós voltam.
Soha többé.
Ezüstös pikkelyke for president!
#23 Hát ez nagy! :D
Jól van-jól van, értem én, amit mondasz, akkora környezetpusztítást végzett már az ember, növények, állatok milliói pusztultak, torzultak el az emberi faj miatt. ... De mindent összevetve úgy gondolom, a szoros környezet, a lakás, főként az alvóhely környéke legyen teljesen mentes minden hívatlan vendégtől.
Akkor most mondok egy mégjobbat: karomra szállt egy kis légy pár hete, és közvetlen mellette döcögött jobbra-balra egy könyvskorpió!
Mint megtudtam, az egybeesés nem a véletlen műve: a könysvskorpió (édes istenem, a természet - facepalm) előszeretettel utazik a légy lábába kapaszkodva. Cserébe leeszi a légy potroháról a mindenféle élősködő petéket, mikro élőlényeket.
Hát ez a kis csapat landolt az én karomon...
Szerintem is kis cukik, bár én mindig bántom őket a Wc-ben. Még elszaporodnának, olyan ez, mint a vadászat, valahogy fenn kell tartani a természetes egyensúlyt. No meg saját lakásomban én vagyok a csúcs ragadozó, nekem itt ne ólálkodjon senki alattomban.. :D :D
Tesóm most kapott frászt, mikor talált párat az ágya alatt, már egy órája hajkurássza őket és retteg elaludni. pedig ő a férfi a háznál! XXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!