Melyik állatot vegyem meg a cukormókust vagy egy yorki kutyust?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik lenne jobb?Ti melyiket választatnátok?ÉS miért azt az állatot választanátok?2011. júl. 25. 10:15
11/19 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi baj a yorkie-val (bár némelyik agyonkozmetikázott masnis-ruhás példány sajnálatraméltó...) DE ahogy előttem is már írták, a yorkie valójában egy terrier, akit egér- és patkányvadásznak tenyésztettek ki, és alapvetően teljesen normális kutya. Viszont figyelj rá, honnan veszed, és ne keress extra-ultra mini verziót, sokkal egészségesebbek a nagyobbacskák, mint azok, amelyikek beférnek egy kisebb kávéscsészébe... ;)
12/19 anonim válasza:
főleg, hogy nincsen mini yorki, az csak népbutítás, egy méret van
13/19 anonim válasza:
Igen, ettől viszont még a szaporítók eladnak túl kicsi, vagy túl fiatal kiskutyákat, akikkel aztán bajlódhat a gyanútlan vevő.
14/19 anonim válasza:
14:38 vagyok, ez így igaz, sajnos:S
15/19 anonim válasza:
Szóval arra akartam kilyukadni, hogy a fajtastandardtől függetlenül megpróbálhatnak extra mini yorkiet rásózni az emberre. :(
16/19 A kérdező kommentje:
na vettem egy pici yorkit!hááát nagyon aranyos :))) még nem tudom mi lesz a neve,kislány..:D
2011. júl. 26. 10:12
17/19 anonim válasza:
Szent ég! És ennyi idő alatt felkészültél a fogadására? Vagy még csak lefoglaltad?
Merthogy felszerelés kell neki, a lakást (egy részét legalább) biztonságossá tenni stb.
18/19 A kérdező kommentje:
Tegnap bevásároltunk neki mindent!:)Már itt boldogít engem :)
2011. júl. 26. 11:05
19/19 anonim válasza:
Inkább yorkit mert a cukormókus bele hal abba hogyha nincs fajtársa, és a cukormókus reggel nyolckor megbolondul, ide oda ugrál, még a York-i csak a párnádat és a papucsodat/cipődet szedi szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!