Láttatok már ekkora szöcskét vagy tücsköt vagy mi ez? (képes)
Figyelt kérdés
Ott volt az ablakpárkányon ma amikor kinyitottam az ablakot láttam meg, ezek szerint pont rácsuktam tegnap este mielőtt bejöhetett volna :-S :-S
2011. jún. 30. 10:04
11/15 anonim válasza:
ez nem sáska, hanem szöcske.
nagyobb mezőkön sokat lehet találni belőlük.
12/15 anonim válasza:
Nem keverendő össze a szöcske és a sáska. Ez egy zöld lombSZÖCSKE.
13/15 Platypus válasza:
Ez biztosan egy nőstény szöcske. A tojócsövéből látni, hogy nőstény, a hosszú csápjai meg azt árulják el, hogy szöcske. A szöcskéknek a saját testüknél is hosszabb csápja van, a sáskáknak meg csak kis csutka pálcikák. A jószág már elég rossz állapotban van, de valószínű, hogy tényleg zöld lombszöcske, mert ebben a méretben ez a leggyakoribb faj, és alapvetően stimmel a kinézete. Ami meg nem, azt rá lehet fogni a rossz állapotra.
14/15 A kérdező kommentje:
ja igen, köszi hát konkrétan döglött :-D
2011. jún. 30. 22:12
15/15 Gauldoth válasza:
Ez egyértelműen egy lombszöcske. Amúgy, hogy szöcske az biztos, hiszen a csápja elér a teste végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!