Állatorvos- Mit kell tanulni?
Figyelt kérdés
Miket kell tanulni, tudni hozzá, hogy állatorvos lehess ? Én segíteni szeretek minden egyes állaton és régen gondoltam, hogy akkor állatorvos lennék:) De ehhez pontosan mit kell tudni?:)
Köszi:D
18/L
2011. jún. 30. 00:30
11/16 A kérdező kommentje:
Én még lehetek az, ha nagyon tanulok erre?:)
2011. jún. 30. 14:40
12/16 anonim válasza:
Érettségiztél már, vagy még nem? Ha rászánod az időt, az energiát, és tényleg tanulsz úgy, hogy emeltezel kémiából, bioszból, akkor bekerülhetsz, persze. 18 vagy, az még nem késő. :) Csak tényleg tanulj, tanulj, legyen egy frenetikus érettségid, és utána mehet a mandula.
13/16 A kérdező kommentje:
Még nincs de akkor ehhez biosz és akkor kémia érettségi kell?:)
Köszi hogy írsz:)
2011. jún. 30. 18:47
14/16 anonim válasza:
jó hogyha vágod: biosz latin kémia
15/16 Maloney válasza:
Ezt a döntést jól gondold meg! Beszélgess el egy állatorvossal, és az mondjon el neked mindent hogy milyen esetek szoktak előfordulni, mert lehet ha mindet tudnád akkor már nem is szeretnél annyira az lenni! Szép dolog segíteni egy állaton, nade egy bélproblémás disznóval is elbánnál?
16/16 anonim válasza:
Szia!
Én végzős vagyok az Állatorvosin. Bekerülni tényleg nehéz, bent maradni még nehezebb, de ha tényleg ezt szeretnéd, akkor vágj bele!
Ha van bármilyen kérdésed, szívesen válaszolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!