Állatorvos szeretnék lenni de nem szeretem a bioszt sőt még érettségim sincs belöle 2 voltam belőle mindig lehetek még állatorvos? Csak egyetemen lehet állatorvosnak tanulni vagy főiskolán is?
Ha nem szereted, akkor hogy akarsz az lenni?
Egyetemen nem lesz ilyen szeretem, nem szeretem dolog. Vagy megtanulod vagy megbuksz.
Ne csak a végkimenetelt nézd, ha munkáról van szó. Lehet tetszik az a szakma, azonban odáig el is kell jutni, ami nem könnyű...
Alapból a bejutáshoz kell biológia és kémia érettségi, az egyik emelt szinten. Ha utálod és kettes is voltál belőle, akkor kicsi az esély rá, hogy tudsz legalább 90%-ot írni belőle.
És csak egyetemen lehet tanulni nyilván...ötletnek is rossz, hogy fősulin:S
Szóval ilyen hozzáállással nem lesz belőled állatorvos, az tuti. De egyáltalán miért akarsz az lenni?
Pontosan ahogy az előző válaszoló írta. Újra lehet érettségizni akármilyen szinten. (Persze pénzért).
Megtanulod és újraírod. Ennyi:)
"És kb 30 éves leszek amig elvégzem addig miből élek?"
- Caska kifogásokat keresed... nem is akarsz Te állatorvos lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!