Igaz a cikk, hogy cápát találtak a Balatonban?
2011. jún. 21. 10:37
11/31 anonim válasza:
Úgy hogy van édesvizi cápa is létezik,ha nemhiszed,keress rá!
12/31 anonim válasza:
Bár nekem fura,mert ha ki írja hogy"VIDEOVAL"Akkor miért nem a "talált cápáról" van a videó???
13/31 A kérdező kommentje:
Utolsó, olvasd vissza a kommenteket! KAMU a cikk.
2011. jún. 22. 16:35
14/31 anonim válasza:
Igen, én is most készültem feltenni a kérdést, de láttam, hogy van már egy csomó. Amúgy mobilnettel vidéken nem lehet végignézni a videót, de az első 30mp elárulta.
15/31 anonim válasza:
igen is vannak édesvízi cápák :) sok inteligens ember-.-
16/31 anonim válasza:
Ha valóban találtak volna, akkor kép miért nincs róla? a videó miért nem arról szól? Próbálják beetetni az embereket, mivel nincsen más dolguk, nem történik semmi izgalmas esemény ebbe a kurv@ országba. Fake az egész!!
17/31 anonim válasza:
ide is megírom ha már a másikhoz is h pont ez a cápa pont nem él még pont az Adriában sem, csak a vörös tengerben, úgyhogy pont nem fogja azért átúszni azt a számára hideg tengert h eljöjjön a balatonba és mirelithalként végezze ősszel.. értelmes emberek vannak, de reklámnak vicces:D
19/31 anonim válasza:
nem kamu mert ott voltam amikor kifogtak egyett
20/31 A kérdező kommentje:
Jaja, persze utolsó, KAMU, hiába próbálkozol.:) Volt a farkán kedvezményes kupon is?:) Én már az első olvasásnál tudtam, hogy kamu, csak kíváncsi voltam, hány hiszékeny ember van itt.
2011. jún. 26. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!