Ha a kutyagumit fel kell szedni, a lovakét miért nem?
Miért van az, hogy ha egy kutyát sétáltatunk, akkor össze kell szedni a kutyagumit, de ha egy lóval megy valaki az utcán, az ő ürülékét ott hagyják? Pedig sokkal nagyobb, meg büdösebb is.
Normális válaszokat:)
Elég hülyén nézne ki, ha megállítaná a forgalmat a lovaskocsis, hogy fellapátolja a kakit:) (Nálunk nem kis mellékutcákon mennek, ahol viszont keveseket zavar, hanem főútvonalon. Ott lehetetlen lenne.)
Amúgy tényleg zavaró..:/
Nekik nem felszedni kellene, hanem gondoskodni róla, hogy ne piszkítson oda. Nem tudom, mi a neve, de van ilyen kis csomagtartó, amit felszerelnek a lóra, aztán abba potyogtat.
Mondjuk ezt nehéz megmagyarázni a színesfémgyűjtő c..gányoknak...
Én lovas vagyok, de én se szedem össze. Ha kirakom a szomszéd elé legelni, természetesen felszedem. De ha úton potyogtat, nem tudom összeszedni, nem fogok kislapáttal, meg zsákkal járni lovagolni.
Amúgy a lótrágya közel sincs olyan káros, mint a kutyapiszok (és szagban is messze vannak egymástól) sőt nem véletlenül használják földeken, szőlőkben. A trágya le is bomlik hamarabb. Ettől független vidéken én azt sem vettem észre, hogy a kutyapiszkot össze szokták szedni.
Amúgy érdekes felvetés. De remélem, hogy ezt nem fogják bevezetni. Elég nehéz lenne megoldani.
Murr válasza:
Én ilyen kis felszerelhető zsákról még soha életemben nem hallottam. Ha tudnál, linkelnél ilyet?
Bár biztos, hogy nem raknék ilyet a lovamra és még soha nem láttam ilyet még képen sem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__egyeb-kerdesek__11135..
Az alábbi kérdés ugyanerről szól, 135 válasz érkezett rá, de főleg azért, mert veszekedésbe torkollott az egész. Szerintem ne kezdjük el ezt megint.
Azta ezt a kérdést még nem láttam, de végigolvasom.
Amúgy meglepődnél, hogy a kutya milyen szívesen eszi a friss lócitromot. :D
Én kérdeztem, már megtaláltam. [link]
De mindegy, nem akarok vitát, elolvastam a másik kérdésre érkezett válaszokat, ami szerintem nevetséges.
Én egyaránt szeretem a kutyát és a lovat is, mindkettő van.
A kutya utána összeszedem, ha olyan helyen vagyok, a ló után sajnos nem tudom. De még sosem volt ebből probléma, inkább gyönyörködtek mindig, meg simogatni akarták, nem a lókaki miatt szitkozódtak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!