Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mivan ha nem tellik állatorvosra?

Mivan ha nem tellik állatorvosra?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 23:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
De akkor minek állat ha előre tudod hogy egy kisebb betegség kezelését se tudod majd kifizetni?
2011. jún. 14. 23:31
 12/25 anonim válasza:
0%
Mért kéne az állatot az ember elé helyezni? Amúgy is, persze a kötelező oltásokat kapják meg, de anyukám mindig azt mondja, hogy az ő gyerekkori kutyájukhoz-macskájukhoz nem hívogatták az állatorvost, meg ilyen féreghajtás, olyan oltás, érdekes, nem is volt soha bajuk az állatoknak, szép hosszú egészséges életet éltek... szerintem lehet, hogy érdemes ideiglenesen akár másik otthont keresni az állatnak.
2011. jún. 14. 23:31
 13/25 anonim ***** válasza:
60%
Nem kell az ember elé helyezni, de mielőtt magamhoz veszek akár egy macskát is, számolok azzal hogy biztos ki tudok-e fizetni minden felmerülő költséget. Ha nem, akkor megyek menhelyre segíteni, ott is lehet agyba-főbe kutyázni-macskázni, ingyen.
2011. jún. 14. 23:35
 14/25 anonim ***** válasza:
56%
Gondolom,most perpillanat nem telik a kérdezőnek állatorvosra.Amikor még bevállalta az állatkáját,akkor még nem tudta hogy ilyen helyzetbe fog kerülni.Örüljetek hogy ti még nem tudjátok.
2011. jún. 14. 23:35
 15/25 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszoló rátapintott a lényegre,kölcsön se jöhet szóba.

De persze sok válaszoló mindig tud valami megoldást de egy konkrétat se tud írni menhelyen kívül,de nézetek már az órára,meg azt se két perc letisztázni.Jah meg persze gondatlan vagyok ,és nem való nekem semmi.

Inkább ne tudjátok meg,hogy milyen egy ilyenhelyzetben lenni.

2011. jún. 14. 23:39
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel az állatorvosotokat, és mondd el neki, mi a helyzet. A miénk pl. rendszeresen kimegy és meggyógyít ingyen is állatokat. Pont tegnap mesélte, hogy valahová kihívták, hogy a szomszédban nagyon rossz állapotban van a kutya, és a gazdája szemmel láthatóan nem foglalkozik vele. Szó nélkül kiment, és kezelte. Akadnak még állatorvosok, akik az állatokat is szeretik, nem csak a pénzt. Hívj fel néhányat, hátha segítenek. Vagy ha nem is mennek ki, hátha tudnak ajánlani valamilyen kezelési módot, amit te is kivitelezni tudsz. Vannak pl. olyan állatgyógyászati szerek, aminek ugyanaz a hatóanyaga, mint egyes humán gyógyszereknek. Az utóbbiak - pláne ha a háziorvossal feliratod - lényegesen olcsóbbak. Fontos, hogy mindig konzultálj állatorvossal, mielőtt bármilyen humán orvosságot adsz az állatnak, mert nem mindegyik jó nekik is, némelyik halálos is lehet!
2011. jún. 14. 23:40
 17/25 anonim ***** válasza:
én kutyamenhelyen melózok... mivel rendszeres dolgozó vagyok így heti 5ezret kapok ugy h heti 5-6napot dolgozok, mikor hogy nagyon ritkán kevesebbet... 3 napért kapom ezt a pénzt csak több nap is bejárok segíteni ezért ha nem is ingyen de a menhely orvosa kedvezményesen látja el a saját kutyámat is... pl ezis egy megoldás h ott önkénteskedsz és akkor felszokták ajánlani hogy ha nem olyn nagyonnagy pénzösszegről van szó akkor ingyen ellátják a kutyát...
2011. jún. 14. 23:43
 18/25 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy ez belváros és itt mind pénzre megy,nem egy fel lett hívví és össz annyit tudtak,hogy infúziós és bentartás(persze megsúgva telefonba egy éj 10-12 ezer között)attól függően,hogy épp emlyiket hívtam.
2011. jún. 14. 23:43
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

szerintem számtalan megoldást írtak.

kifizeted részletben, ledolgozod.... beszélj az orvossalés kérdezd meg mit lehet tenni.

Ha azonnalkellaz orvos akkor vidd akutyát és majd utána tisztázod. nem láttam olyan orvost aki nem látta el akutyát mert nem tudtak fizetni.

2011. jún. 14. 23:44
 20/25 A kérdező kommentje:
Itt még menhelyről se tudok,és attól függően,hogy nincs munkám még szabadidőm sincs sajnos.
2011. jún. 14. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!