Tul fogja élni? Most nincs pénzem állatorvosra. Nem tudom mit tehetnék
Ha valaki állattartásra adja a fejét, az orvosi költségekkel előre számolni kell.Vagy félretenni pénzt, amihez nem nyúlsz, vagy állatbiztosítást kötni, ami fedezi az orvosi költségeket.Enélkül felelőtlenség és gonoszság házikedvencet tartani.
Szerezz pénzt és ezüstkolloiddal kezeld a cicát.
Nem folyik se a szeme se az orra olyan mint egy szimpla tüdögyulladás. de nem lehet macska nátha mert nincs váladék sehol se a szemén se sehol. most alszik de felkel olyan 3-4 percenként. Látszik rajta hogy kimerült ,tul éli?
fullad és kevés oxigént kap .nehezen veszi a levegöt. mikor levegöhöz jut akkor erös szürcsögö hangot hallok. LESZ pénzem viszem persze orvoshoz a másik az h csak 70 km van innen az orvos gyalog meg elég nehéz lenne
hát,nagyon reméljük hogy túléli(:
és nem kellene szidni a kérdezőt,mert biztos volt olyan már pár állattatóval,hogy 'kongott a kassza'...(: nem felelőtlenségre utal...-.-"
kedves kérdező,ahogy láttam(70km - állatorvos) olvastam,azt szürtem le,vidéki vagy.(: van 1 szervezet,akik házhoz mennek. állatorvosok... szerintem ők díjtalanok. igaz,ez pesten van,de lehet hogy ott is vannak kollégáik...:) az a baj, a szmáukat,és nevüket elfelejtettem:/ de ha felhívsz 1 állatorvost és megmondod h nincs pénzed jelenleg,és stb. lehet tudnak segíteni:)
egyébként,mikor viszed dokihoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!