Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mik lehetnek ezek? (többi lent)

Mik lehetnek ezek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Esténként az udvarunkban a kinti csap mellett furcsa kis élőlények jelennek meg.Elég nehéz így leírni,hogy milyenek is.A testük kb 1-1,5 cm hosszú,leginkább egy kapszulához tudnám hasonlítani,valamint kb 2 cm hosszú egyenes farkuk van és barnás szinűek.Nagyon fürgén mozognak és azt már sikerült kifigyelnem,hogy a ház alól jönnek,azaz a fal aljánál lévő repedésből.Mindig csak éjszaka jönnek elő,nappal nyomukat sem lehet látni.Nekem egyből az ugrott be,hogy valaminek a lárvái lehetnek,vagy valami hasonló,de fogamam sincs,hogy milyen állatnak.valaki látott már hasonlót?
2011. jún. 6. 15:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ászkarák?

[link]

2011. jún. 6. 15:16
 2/11 A kérdező kommentje:
nem,ez nem az!De azért köszi!:)
2011. jún. 6. 15:25
 3/11 anonim ***** válasza:
nem lehet valami rágcsáló? :D >.<
2011. jún. 6. 19:46
 4/11 A kérdező kommentje:
nem,szerintem valami rovar inkább.Ismerősöm az ebihalra tippelt,de én azt is kizártam,m az meg vízben él...tényleg fogalmam sincs mik lehetnek....
2011. jún. 6. 20:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem tudnád lefotózni ha már kiváncsi vagy mi lehet az ( én is kivi vok)
2011. jún. 14. 17:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Én se tudom mi lehet az ! Igaza van az előttem irónak ! Fotózd le :) Várjuk !
2011. jún. 14. 18:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Az a gond,h bedöglött a fényképezö gépem,mobillal me nem tudok olyan jo képet csinálni,h rendesen látszódjon,de majd kérek kölcsön fényképezögépet!megprobálok minél hamarabb feltenni képet!
2011. jún. 15. 15:15
 8/11 skelton válasza:
esetleg lótetű? (én fotóztam) [link]
2011. jún. 15. 23:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,a linkelt képet sajnos nem tudom megnézni,gondolom mivel a facebook oldaladon van fenn és az adatvédelmi beállítások miatt nem tudom megnézni.Google-n rákerestem a lótetűre,de szerintem ez sem az!Ezeknek a fura kis állatoknak még lábuk sincs,csúszva közlekednek,mint egy hernyó,vagy egy kukac és aképek alapján a lótetű sokkal nagyobb is náluk...még mindig nem tudom megfejteni,hogy mik lehetnek...
2011. jún. 16. 15:20
 10/11 skelton válasza:
hát ha esetleg nagyon sok időd van egyesével tudom ajánlani :S [link]
2011. jún. 16. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!