Mi csípked állandóan ossze éjszaka?!
Figyelt kérdés
Minden reggelre van rajtam csípések és már rohadtul viszketek mindenhol.100% hogy nem szúnyog...akkor mi lehet?elolvastam a tobbi ilyen választ és írták hogy pókok(egy póknak mi érdeke lenne engem megcsípnie?meg mindig azt mondják nem bánt...)vagy ágyi poloska(uristen...ez mekkora és hova tud elbujni?mert ha ez lenne csak észrevenném nem?).Szóval jól beparáztattak a válaszok.Már vissza se merek fekudni aludni.Szerintetek még mi lehet?És ha nappal soha nem látni oket hol kerressem?SEGÍTSETEK! (koszi ha végigolvastad :D)2011. jún. 6. 05:06
11/11 a800 válasza:
Kedves kerdezo. Mar jo reg kerdezted, de hatha mas is erdeklodik. Az informaciok szerint en ugy velem agyi poloska. Az mindenhol csip, a noket gyakrabban a vekonyabb bor miatt... Nagyon apro, par milis es az egesz lakasban bujkal, mindenhol! Leginkabb az agy korul, de barhol lehet(nek)...a kabelekkel, csovekkel nagyon gyorsan ellepnek egesz panelokat is es napi 2-3 petet is rakhat, fel evig is birja kaja nelkul. Rohadt dogok..Ja es csak emberi vert esznek. A csipese hasonlit a pokehoz, mert ket csovecsket hasznal. Az egyik szivo, a masikkal fecskendezi az erzestelenitot. Napokig viszket es nagyon nehez toluk megszabadulni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!