Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen állatot tartasz?...

Milyen állatot tartasz? Melyik a kedvenced (miért)?

Figyelt kérdés

Tudom buta kérdés de érdekel,hogy az emberek hogyan is vannak ezzel a dologgal többségében. (:

Hogy ne csak ti írjatok valamit,én is le írom:

Van 2 kutyám(udvaron),és egy papagájom. Szárazföldön a kutya,pl az erős ragaszkodása miatt,vízben a medúza pl mert gyönyörű,(viszonylag)egyszerű állat,és számomra egyszerűen hihetetlen a védekezési képessége.Levegőben a papagáj,mert nagyon értelmes madár,öröm nézni...

2011. máj. 16. 17:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:D

Első,szerencsés vagy. Én sajnos az anyagiak és a családtagok miatt nem engedhetek meg magamnak ennyi állatot(pedig mennyire hogy szeretnék)...

Ha csak rajtam múlna,lenne 3 kutyám,egy madárpókom,egy siklóm,halas akváriumom,hörcsögöm,2 tengerimalacom,2 papagájom,macská(i)m,teknőseim, és azt hiszem kb ennyi. :D

Oda vagyok az állatokért,bolondulok értük. :P Mondjuk a takarítás nem a legjobb móka,de megéri. :D

2011. máj. 16. 17:49
 12/17 anonim válasza:

2 kutyus és 2 törpehöri :D és még szeretnék egy törpenyuszit csak még nem találtam olyan helyet ahonnan vehetnék -.- :) én még a takarítást is szeretem amikor kitakarítom a hörik helyét utána olyan jó érzés nézni őket amikor a friss forgácsot túrják és viszik a házikójukba a :D ez kárpótol a fáradságokért :)

Az örök kedvenc állataim a kutyák lehet bennük bízni és ha szomorú vagyok mindig felvidítanak :D a hörijeimet is szeretem mert olyan kis picik és jópofák, még ha egész este se hagynak aludni akkor is rossz lenne ha nem lennének :(:)

2011. máj. 16. 18:33
 13/17 anonim ***** válasza:

2 nyúlam, 4 macskánk(abból egy az enyém), 6 tyúk 1 kakassal, két kutyánk, 100 kicsi rákunk(még bébik). Voltak még csigáim valamint halaim is, de már sajnos a rák mamam megette őket.

Melyik a kedvencem? A nyúl, hiszen őt kaptam meg először, s nekem néha engedelmeskedik, de a többieket is szeretem.

2011. máj. 16. 19:31
 14/17 anonim ***** válasza:
nekem van 2 kutyám, 2 macskám, 9 tyúk, és négy csuklyás pattesz.. nagyon szerii őket.
2011. máj. 16. 20:41
 15/17 anonim ***** válasza:
nekem 2 tengerimalac meg 1 törpehöri és halak
2011. máj. 16. 23:05
 16/17 anonim ***** válasza:
halak
2011. máj. 17. 19:40
 17/17 anonim ***** válasza:
1kutya 4hal 9cica :x
2011. jún. 10. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!