Milyen állatot tartasz? Melyik a kedvenced (miért)?
Tudom buta kérdés de érdekel,hogy az emberek hogyan is vannak ezzel a dologgal többségében. (:
Hogy ne csak ti írjatok valamit,én is le írom:
Van 2 kutyám(udvaron),és egy papagájom. Szárazföldön a kutya,pl az erős ragaszkodása miatt,vízben a medúza pl mert gyönyörű,(viszonylag)egyszerű állat,és számomra egyszerűen hihetetlen a védekezési képessége.Levegőben a papagáj,mert nagyon értelmes madár,öröm nézni...
Nekem egy nyuszim, 2 hullámos papagájom, és egy akváriumnyi halam van :)
Nyuszó a kedvencem, mert nagyon lehet szeretgetni, de a madárkák is iszonyú jópofák tudnak lenni, csak sajnos nem szelídek, úgyhogy velük nem nagyon lehet játszani
Van 1 ktyám,Bichon Havanese fajta.
Nagyon szeretem.Az tetszik benne,ha nincs senki vele,akkor is eltudok lenni.
És vele lehet játszani :)
*Az tetszik benne,ha nincs senki VELEM,akkor is eltudok lenni,elszórakoztat.
Bichon Havanéses :P :)
Nekem van 2 kutyám 2 cicám és 2 papagájom. Mindet másért szeretem, mindegyiknek vannak jó és rossz tulajdonságai.
Én a világ összes állatát szeretem,kivéve a férgeket,néhány bogarat és rovart,a meztelen csigát stb.
A nyuszikról nem tudok túl sok mindent de szeretek nyulakat rajzolni,gyűjteni nyulas dolgokat,sok nyuszis tárgyam van.Őket gyűjtögetni szeretem. :)
Sajnos panelban lakom, így csak akvárium van neonokkal, meg egy cica.
Kedvenc állatom nincs, a medúza nekem is nagyon tetszik.
Zebrapinty, ékszerteknős, madárpók - jelenleg, de volt sokféle állatkám régebben.
Kedvencet nehéz lenne mondani, mert baromira sok van. Talán leginkább a madarak (baglyok, sólymok és más ragadozók, varjúfélék és egyéb énekesek, vizek fölött vitorlázók), mert gyönyörűek és valahogy közel állnak hozzám. De nagyon szeretem a mélytengeri halakat és a világító medúzákat, a macskaféléket (főleg a hiúzokat), a hiénákat, na meg mindenféle hüllőt és kétéltűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!