Mit Esznek a pókok? Amit esznek hogyan lehet illetve hol lehet begyüjteni?
Figyelt kérdés
kis pókokra gondolok.2011. máj. 6. 18:35
1/3 anonim válasza:
Szia!
Attól függ, hogy mekkorák azok a kis pókok. Ha nagyon picik, vagy ha már olyan pár centisek mindegy, mert bármelyik állatkereskedésben tudsz venni rovar lárvákat, vagy már kifejlett tücsköt, termeszt bármit. Nyugodtan térj be egy állatkereskedésbe (én a ZooDoomban szoktam vásárolni a pókcimnak) és kérd az eladók segítségét.
Viszont a természetben fellelhető tücsköt bogarat nem tanácsos a pókicának adni, mert könnyen megpusztulhat szegény. Én már tettem így el lábalól pókocskát :( Mert ugye az emberek permetezik a növényeket, azokra rámásznak a bogarak, esznek belőlük és a mérgezett bogarat meg megetetjük a pókival... és az nem túl jó.
2/3 A kérdező kommentje:
Milyen környezet kell nekik?
2011. máj. 6. 19:30
3/3 viki606 válasza:
attól függ,én is azt keresem mert tud úszni a pókom és a kis vízbe mászkáltak mert volt sziget és oda mentek azért kellet mert hát gondolom ott maradnak!amúgy a a rétet szeretik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!