Spanyolországba mennénk citrus gyümölcsöket szedni, ott sok pok van? és milyenek vannak, ha vannak?
Hát,én voltam kinn,de nem találkoztam pókokkal.Amúgy ha csak azért mész ki,mert mondjuk el akarod tenni,vagy magáncélra,akkor szerintem az úgy igen drága mulatság lesz,főleg,hogy ottkinn laknod is kell valahol,enned is kell valamit,és egyik se olcsó,főleg a hotelek,panziók.
A gyümölcsszedésről mint idénymelóról nem tudok nyilatkozni, mert bár voltam kinn és rengeteg narancsligetet meg fügefát láttam(tengerparti kistelepüléseken az utcán is,sőt itt-ott az autópályák mentén is),de ilyen felhívásokkal amikben gyümölcsszedőket keresnének,nem találkoztam.
Amúgy van rengeteg datolyát láttam,de van narancs is,gondolom banán is...Datolya főleg az autópályák mentén van rengeteg,-gondolom vadon terem- mivel szúrós, ezért amolyan élősövénynek is használják, persze gondolom az autópályák mentén a szmog, benzingőz és egyéb káros anyagok általi erős szennyezettség miatt ott valószínű nem szedik le,csak ahol rendesen el vannak kerítve és rendesen gondozva vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!