Mért nem lehet meg engedni semmit?
Nah szóval arról lenne szó hogy most lesz a ballagásom és lesz pénzem és majd motort akarok venni de nem igazán engedik. DE most mondtam hogy akkor már hogy legyen valami elfoglaltságom akkor nem vehetnék egy madárpókot(2.5CM nagyságú,tudom hogy egyszer megnő de most na :D ) ÉS ti melyiket engednétek meg ? :D A félévim az jó lett 4 egészes átlaggal most év végére le eresztettem nagyon :( És minden erre van fogva.
14/f
őszintén szólva a madárpókot én sem engedném meg :/ nem tudnék együtt élni vele...állandóan atóól paráznék,hogy kiszabadul valahogy a terráriumból és reggel arra ébredek hogy a nyakamban mászkál :S whááá...
miért nem kérsz inkább valami rágcsálót,vagy egy kutyát,vagy bármi mást?miért pont pókot? :S
3. vagyok
ízlések és ficamok :) de azért lehet,hogy a szülei nem csak a tanulmányi eredménye miatt nem engedik a pókot,hanem azért is mert nem akarnak együtt élni vele...meg tudnám érteni őket :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!