Mi a véleményetek erről a videóról? www.youtube.com/watch? V=fb2Z4RO5xCE
Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 17:10
11/22 anonim válasza:
Ha ezek a szerencsétlen már állatok ugy is halálra vannak ítélve, nem lehetne velük legalább emberibb módon bánni...? :(((. Micsoda állat tud lenni az ember... tovább inkább nem folytatom...
12/22 anonim válasza:
A tartasuk botranyos, ahogy vegeznek veluk altalaban normalis. Ezert szeretem a jo falusi hust, valosaggal jobban esik es meg E vitamin sincs benne.
13/22 anonim válasza:
Mondjuk ez rendesen ossze van valogatva, azert szerintem manapsag ilyet mar nem is engednenek. Akik meg igy bannak az allatokkal, gondolok a dolgozokra, azok nem egeszsegesek.
Ha mar az egeszeletukkel kiszolgalnak minket akkor illik egy kis emberseget mutatni az allatok irant.
14/22 anonim válasza:
Húh, én az eddigi válaszokra tekintettel nem mertem megnézni. Nem akarom elcseszni a napom.
15/22 anonim válasza:
Aki eszik húst, az akaratlanul is pártolja ezeket a dolgokat, a pickben dolgoztam, ott is láttam kegyetlenkedéseket rendesen a malacokfelé.
16/22 anonim válasza:
úristen..:|| én csak beletekertem mert nem birtam volna végignézni. valami borzalmas amit szegény állatokkal csinálnak. azokkal a szívtelen, érzéstelen, kegyetlen emberekkel kéne ugyanezt megcsinálni akik képesek erre..megérdemelnék. és jöhet nekem bárki azzal, hogy de belőlük van a hús meg minden..oké öljék meg az állatokat amiket arra tenyésztenek, de nem ilyen embertelen undorító módon. gusztustalanok ezek az emberek! egyszerűen hányadék még embernek se lehet az ilyet nevezni! na mostmár bolti csirkét nem eszek de disznót se..eddig is alig ettem meg de most hogy ezt láttam.
17/22 anonim válasza:
Pár éve még biztos, hogy voltak ilyen kegyetlenkedések saját szememmel láttam üzemekben.
Aki eszik boltban vett húst az pártolja vásárlásával ezeket.
Sajnos.
18/22 anonim válasza:
én alig eszek bolti húst, maximum valami szalámi.
19/22 Salx Narval válasza:
A TV-ban is levetítették ezt a borzamat régebben, bíróság elé is kerültek.Egy állatvédő vállalt munkát a cégnél és ő készítette rejtett kamerával a filmet.A disznó felakasztását a targoncára, humánusnak és gyorsnak ítélték.kétszer akkora helyet kellett biztosítani 1 disznónak és 3 alkalmazottnak, akik ütlegelték az állatokat, el kellett végezni egy állatgondozási tanfolyamot,köztük a tulaj barom fiának is.Volt némi pénzbírság és megbíztak egy felügyelőt aki 1 évig ellenőrzi, hogy betartják e az előírásokat.Ennyi volt a hatóság részéről a történet.Az volt a bíróság legnagyobb problémája, hogy a hullákat nem megfelelően tárolták.Ja, és a csirkedarálóba, csak az ideggázzal elpusztított állatokat tehették.
20/22 anonim válasza:
ideggázzal megölték, majd azt a mérget az is megette aki evett a húsból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!