Várom a véleményeteket az alábbi videóról! (? )
Szia!
Én végignéztem,az eleje nagyon elszomorító,szomorú és borzalmas volt.Az emberek rájöhetnének,hogy az állatok is érző lények,ugyan olyanok,mint az ember,sőt sokszor még jobbak is,azzal a különbséggel,hogy szegények nem tudják szavakban kifejezni,ha valami nem jó nekik vagy fáj nekik valami.
A vége jó volt,ahogy az állatok tettek az emberi bántalmazások ellen.
De tényleg jó lenne,ha az emberek nem bántanák az állatokat,mert ez nagyon szomorú és szegény állatok nem tehetnek ellenük semmit.
Jó lenne,ha valahogyan meg lehetne szüntetni a világban mindenhol az állatok bántalmazását.
Az ilyen embereknek pedig,akik ilyesmiket tesznek az állatokkal csak azt tudom kívánni,hogy éljék át ők is ugyan azokat,mint amiket ők tettek az állatokkal,de az sem lenne túl nagy baj,ha sokkal több rosszat kapnának az ilyen szívtelen,szemétláda emberek.
Ha sok pénzem lesz,akkor nyitni fogok egy állat menhelyet,ahol minden állat a legjobbat fogja kapni és bántalmazásnak nyoma sem lesz,csak a jónak és a szeretetnek.
Ez az egyik álmom.:D
Üdv mindenkinek és LE AZ ÁLLAT KÍNZÁSSSAL,MINDEN ÁLLATKÍNZÓ DÖGÖLJÖN MEG!
Végig néztem! Az elejét nagyon rossz volt nézni!:(
De amikor már az állatok vissza adnak mindent az már tetszett! Egyáltalán nem éreztem azt, hogy jaj szegény embernek most nem lesz keze...az álltoknak a természetben a helyük és nem állatkertben...ahol bezárva tartják őket.Na meg a másik az, hogy azt kéne itt bevezetni, hogy ha látnak egy haldokló Őzet akkor azt elaltatni vagy lelőni. És nem a többi egészséges állatot is megölni.:@
Nálunk az erdőben ha van 5 őz meg 12 szarvas róka meg nyuszi már nem hinném, hogy van..nagyon sokat ki löttek.:@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!