Hogy bírod a malacot levágni?
Nem értem, hogy nincs lelkiiesmeret furrdalása?
Szegény malacok:(
16.41
ja, mert annyira ismersz, tudod ki vagyok, ítélkezz csak
én sem eszek húst, nem azért mert nem szeretem az ízét. így szánalmasozz meg barmozz le :D szerencsétlen
azt sem tudod ki vagyok, miért pattogsz?
csak nem ítélem el aki eszik, nem támadom őket, elfogadom, attól még nem tartok egy embert k*csög aljas szemétnek, mert húst eszik.
Őőő... Kérdező! Mondd, mi az, hogy az állatoknak nincsen fegyvere? Egy tehén is tud embert ölni, ha ad egy jól irányzott rúgást, a bikáról nem is beszélve. Tény, hogy nem fognak minket géppuskával lövöldözni, de simán meg tudnak minket ölni. Ha nem tudnának minket megölni, nem is használnánk a vágáskor eszközöket...
De, miért a falusi disznóvágással van egyébként bajod? Azt hiszed, hogy a szórakozás miatt csináljuk? Szerinted, nekünk élvezet, kimosni valaminek a belét, majd beletölteni saját magába? Nem egészen. A dolog amiért tesszük: táplálékszerzés.
Nem minket kéne bántani, hanem a nagyüzemeket. Ők ölik le töménytelenül az állatokat, és ráadásul rossz körülmények között is tartják őket. Mi itt a falun, sokkal jobb életkörülményeket biztosítunk az állatoknak, és csak annyit vágunk le, amennyit megeszünk. És akkor, amikor kell, nem pedig csak úgy poénból, hogy berakjuk a spájzba.
Az, pedig, hogy hogy bírjuk leölni őket: az ember egy olyan faj, ami gond nélkül öli ill. öleti le fajtársainak millióit. Ezek után mit vársz? Be kell ismernünk, mi vagyunk az állatvilág legkegyetlenebb tagjai, ezek után ne várd, hogy bárminek is megkegyelmezünk, főleg, ha egy állatról van szó. (sajnálatos dolog, tudom, de el kell fogadnod, hogy nem mindenki olyan mint te)
Igen,értelek. De akarok a facebook-on egy "klubbot" csinálni ami arról szólna hogy a gyárakban kevesebb hús legyen. Szerintem vagyis remélem hogy sok tagja lesz.
Ez a következő egy hétben lesz ez a klubb megalapítva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!