Miert zavar az nemelyeket hogy egyes allatok meghalni szulettek?
zavarja, hogy egy tehetetlen élőlényt lemészárolnak. ha szemtől-szembe menne a dolog, a túlélésért, az más, de egy lényt megölni, úgy, hogy az védekezni se tud, az nem fair.
hát, engem ezért zavar.
22/L
Miért, szerinted miért megy a dolog? Nyilván a túlélésért. Persze, nem tűnik fel, de elég nehezen élne meg a világ hús nélkül.
Ebből a gondolatból viszont akár az is következhet, hogy szegény búzát milyen jogon aratják le ilyen kegyetlenül. Növények nélkül viszont már egészen biztosan éhen halnánk.
Az ilyeneknek szoktam mondani hogy
én nem szeretem a húst csak azért eszem mert tudom hogy kegyetlenül legyilkoltak érte állatokat.
Sőt, külön kérni szoktam a hentesnél hogy melyik szenvedett a legtöbbet, az a legfinomabb általában.
Nem szokták értékelni a humort:D
20:03 nagyon nagyon rosszul tudod, hogy azé a legfinomabb, amelyik sokat szenvedett! Éppen ellenkezőleg, a stresszmentesen leölt állat húsa sokkal szebb, és finomabb is, mint a stresszes állaté. És vitatkozni se próbálj, mert ezt tutira tudom.:)
23L
23L
azzal viszont vitatkoznék hogy a szarkazmust érted-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!