Panelba (garzon) milyen állatot vegyek, csak hogy ne egyedül lakjak?
Nem tudom mi az az agama fel?
Hát kígyót nem tartanék mert nagyon félek tőlük. Köszi a válaszokat. A nyuszi tényleg nagyon rág?
A nyuszi szeret rágni, de rá kell szólni erélyesen, vagy visszazavarni a ketrecébe, hogy megmutassuk neki ki az úr a házban, ha ez nem használ akkor jöhet az ecetezés (bekensz mindent amit nem tudsz eltenni, ecettel, attól a miénk irtózik).
Az egyik válaszolónak:
A nyúl nem rágcsáló, a nyúl alakúak rendjébe tartozik (régen én is annak hittem, de mióta megvan, illetve mióta tervezzük megtanultam)
Még nyuszival kapcsolatban annyit, hogy azért olvass utána és beszélj nyulasokkal. Nagyon jófej kis állat, nekem már a második van, soha nem tartanék másik háziállatot, de azért nem kutya, nem macska és van vele gond is. :D
Itt tájékozódhatsz bővebben: [link]
Ha veszel, csak tenyésztőtől, vagy fogadj örökbe egy elárvultat. És készülj arra, hogy azért kell neki hely. 50X100-as keti a minimum. Ja és az egy dolog, hogy mindent megrág még éjszaki állat is. Ha egy szobába tervezed vele az életet, azért készülj fel arra, hogy csap zajt éjszakánként. Iszik az itatóból, le fel ugrál a ketiben és ha rájön az 5 perc kapar is. Amúgy mi nagyon imádjuk és laktunk vele egyszobában is, csak sokan ezt nem tudják, hogy a cukiságon túl mit rejt a bunda! :) :) :)
Az előző válaszoló gondolom még soha nem lakott panelban...
Én is idén költöztem és ezelőtt így gondolkodtam, mint ő, de csak most érzem, hogy milyen rossz egyedül :(
Egyébként én (is) a hörcsögöt/tengerimalacot ajánlom. Nekem is volt már és attól, hogy éjszakai állat nem csap akkora zajt, mint pl. egy nyuszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!