Melyik legyen a kettő közül? Mire van kereslet?
Sziasztok, nagyjából tudom, már hogy mi szeretnék lenni, de még két szakma között vacilálok.
Állatorvos vagy Kutyakozmetikus.
Melyikből van üresedés?
Hát azért ez nem így működik... Ahhoz, hogy állatorvos lehess, alap az 5ös kémia, biológia és fizika, ha egyáltalán be akar kerülni egyetemre, és persze rengeteg elszántság, szorgalom, mert az igen nehéz szakma. Míg - már elnézést a kutyakozametikusoktól- de a kk.-t bárki meg tudja tanulni, kis odafigyeléssel és precizitással.
Kereslet pedig jó (és olcsó) szakemberre van, bármelyiket választod.
Köszi!
Tudom, még van időm eldönteni mert csak 13 vagyok.
Utolsó: Igazad van! Kozmetikusnak elég egy tanfolyamot elvégezni.
nagyon köszi!
Amúgy eddig 5-ös vagyok bioszból és kémiából. Fizikából pedig 4-es.
Lenne egy másik kérdésem: Attól még lehetek Állatorvos, hogy nem rajongok a fizikáért? Vagyis nem szeretem annyira mint a történelmet vagy a magyart.
Vagy ez csak annak jó aki szereti is?
Azért ez nem olya, hogy milyen filmet nézzek este.
Állatorvok kőkeményen tanulnak tovább a felsőoktatásban diplom stb
Kutyakozmetikusnak meg asszem elég egy okj-s tanfolyam.
Utóbbiból tényleg sok van, jó állatorvos viszont annyira nem sok. Én ezt választanám a helyedben.
Ha nem ezek a kedvenc tárgyaid, akkor buktad. Én ugyan műszaki középiskolában tanultam, de koliban szobatársaim rendes gimiben, és iszsonyat nehéz dolgokat kellett tanulniuk. Én mindig szerettem a bioszt, de azok még nekem is húzósak voltak. A kémiát meg a fizikát rühelltem, mégis tömték a fejem fizikával, és iszonyatosan nehéz, pedig én nem is a fizika faktos osztályba jártam.
Szóval ha ezeket nem szereted, de az állatokat igen, akkor inkább legyél önkéntes, és olyan munkád legyen, amit szeretsz, majd abból támogasd a menhelyeket.
Köszi!
Állatorvos nagyon szeretnék lenni, csak ugye a fizikát nem szeretem. Bár ez lehet, hogy a tanár miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!