Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen állattól félsz?

Milyen állattól félsz?

Figyelt kérdés

eléggé irónikus. az előbb egy hasonló témájú kérdést olvasgattam, és pont a pókokról olvastam, és abban a pillanatban a monitor mögül kiszaladt egy... én meg mióta megnéztem az arachnofóbia c. filmet, azóta kicsit irtózom tőlük, szóval eléggé kellemetlen érzés volt, ahogy hirtelen reflex szerűen kipattantam a székből, és a testemet átjárta egy pillanatra a rettegés...

na ti milyen állatoktól, rovaroktól, bogaraktól féltek, és volt-e már kellemetlen találkozásotok velük :D

2011. febr. 19. 22:51
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

első válaszoló: láttam közelről, mert a nővérem meg imádja a pókokat, rovarokat ésatöbbi. volt már madárpókja is, és számomra nem volt megnyugtató, hogy a szomszédszobában egy madárpók él :S

de nem csak a pókoktól tartok, hanem az összes olyan állattól ami kicsi, pl.: nyáron az egyik éjjel kinyitottam az ablakom bukóra, de persze akkor még nem volt redőnyöm, csak sötétítő függönyöm. na és azon a kis helyen képes volt betalálni egy lombszöcske, és pont a fejem fölé szállt az ágyra. hallottam amikor nekiütődik az ágy támlának, de félálomban azt hittem h csak képzelődöm. aztán percenként hallottam valami kaparó-zümmögő szerű hangot a fejem fölül, természetesen akkor is azt hittem, hogy képzelődöm, míg már annyira idegesített, hogy felkapcsoltam a lámpát, és farkasszemet néztem vele egy pillanatra. na bármilyen álmos voltam, pattantam ki az ágyból, és azt kellett kitalálnom éjjel fél kettőkor, hogy most mi legyen. kb. 10 percre rá felébredt a tesóm, ő meg mint mondtam imádja őket, és csak úgy kirakta az ablakon. azóta szerencsére van redőnyöm, és van az ablakon szúnyogháló.

a többieknek köszönöm a választ, írjatok még :)

2011. febr. 20. 08:32
 12/20 anonim ***** válasza:
Én szinte minden rovartól. De amitől legjobban kiráz a hideg, még ha képen látom is az a szöcske meg a sáska....
2011. febr. 20. 09:40
 13/20 anonim ***** válasza:

Darázs,méhek és a pókok!

Gondolom tudjátok milyen az amikor a darazsak/méhek körülöttetek "legyeskednek"(: D).Kiskoromban ugyanígy szálldosott körülöttem egy én meg megijedtem és sikítva szaladtam a darázs pedig követett!!Beszaladtam a garázsba ott pedig majdnem leestem a pincébe vezető lépcsőn.Na azóta félek tőlük.:S 12/L

2011. febr. 20. 11:46
 14/20 anonim ***** válasza:

Én a méhektől és darazsaktól.(allergia)

Ha meglátok v. meghallok egyet félni kezdek :(

2011. febr. 20. 13:44
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
A kutyáktól tartok, (kiskoromban megharapott egy puli), a férgektől írózom, (itt galand, vagy bélféregről van szó a gilisztával semmi bajom), és alapvetően egy kicsit tartok mindenféle állattól, (csípett hullámos- és nimfa, és talán liba is, harapott, hörcsög, patkány, egér, nyúl, tengerimalac, teknős, gőte, hal,), azért imádom az állatokat és meg is fogom vagy simogatom őket. Nem rettegek egyiktől sem.
2011. febr. 20. 14:17
 16/20 anonim válasza:
rovaroktól ( méhektől darazsaktól annyira nem , persze nem tűrném , hogy rajtam másszon), sztem mondjuk ha az erdőben lennél egyedül és megtámadna egy farkas , medve, tigris ... akkor mindenki félne . De amúgy imádom a farkasokat mondjuk képen,állatkertben, videókon és az olyan farkasok akik nem bántják az embert.de a rovarok... a katicákat is alig merem megfogni
2011. febr. 23. 20:52
 17/20 anonim ***** válasza:

pók, darázs. NAGYON!

sőt, majdnem mindegyik rovartól. grr.. xd

2011. febr. 24. 20:31
 18/20 anonim válasza:

Én nem félek sem a pókoktól, sem a kígyóktól.

Viszont a poloskáktól olyan szinten, h ha felém repül, v rajtam van sikítok fiú létemre XD

2011. febr. 27. 20:25
 19/20 anonim ***** válasza:
medve:D de komolyan.
2011. márc. 1. 18:33
 20/20 anonim ***** válasza:
a kullancstól
2015. szept. 16. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!