Milyen állattól félsz?
eléggé irónikus. az előbb egy hasonló témájú kérdést olvasgattam, és pont a pókokról olvastam, és abban a pillanatban a monitor mögül kiszaladt egy... én meg mióta megnéztem az arachnofóbia c. filmet, azóta kicsit irtózom tőlük, szóval eléggé kellemetlen érzés volt, ahogy hirtelen reflex szerűen kipattantam a székből, és a testemet átjárta egy pillanatra a rettegés...
na ti milyen állatoktól, rovaroktól, bogaraktól féltek, és volt-e már kellemetlen találkozásotok velük :D
első válaszoló: láttam közelről, mert a nővérem meg imádja a pókokat, rovarokat ésatöbbi. volt már madárpókja is, és számomra nem volt megnyugtató, hogy a szomszédszobában egy madárpók él :S
de nem csak a pókoktól tartok, hanem az összes olyan állattól ami kicsi, pl.: nyáron az egyik éjjel kinyitottam az ablakom bukóra, de persze akkor még nem volt redőnyöm, csak sötétítő függönyöm. na és azon a kis helyen képes volt betalálni egy lombszöcske, és pont a fejem fölé szállt az ágyra. hallottam amikor nekiütődik az ágy támlának, de félálomban azt hittem h csak képzelődöm. aztán percenként hallottam valami kaparó-zümmögő szerű hangot a fejem fölül, természetesen akkor is azt hittem, hogy képzelődöm, míg már annyira idegesített, hogy felkapcsoltam a lámpát, és farkasszemet néztem vele egy pillanatra. na bármilyen álmos voltam, pattantam ki az ágyból, és azt kellett kitalálnom éjjel fél kettőkor, hogy most mi legyen. kb. 10 percre rá felébredt a tesóm, ő meg mint mondtam imádja őket, és csak úgy kirakta az ablakon. azóta szerencsére van redőnyöm, és van az ablakon szúnyogháló.
a többieknek köszönöm a választ, írjatok még :)
Darázs,méhek és a pókok!
Gondolom tudjátok milyen az amikor a darazsak/méhek körülöttetek "legyeskednek"(: D).Kiskoromban ugyanígy szálldosott körülöttem egy én meg megijedtem és sikítva szaladtam a darázs pedig követett!!Beszaladtam a garázsba ott pedig majdnem leestem a pincébe vezető lépcsőn.Na azóta félek tőlük.:S 12/L
Én a méhektől és darazsaktól.(allergia)
Ha meglátok v. meghallok egyet félni kezdek :(
pók, darázs. NAGYON!
sőt, majdnem mindegyik rovartól. grr.. xd
Én nem félek sem a pókoktól, sem a kígyóktól.
Viszont a poloskáktól olyan szinten, h ha felém repül, v rajtam van sikítok fiú létemre XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!