Milyen állattól félsz?
eléggé irónikus. az előbb egy hasonló témájú kérdést olvasgattam, és pont a pókokról olvastam, és abban a pillanatban a monitor mögül kiszaladt egy... én meg mióta megnéztem az arachnofóbia c. filmet, azóta kicsit irtózom tőlük, szóval eléggé kellemetlen érzés volt, ahogy hirtelen reflex szerűen kipattantam a székből, és a testemet átjárta egy pillanatra a rettegés...
na ti milyen állatoktól, rovaroktól, bogaraktól féltek, és volt-e már kellemetlen találkozásotok velük :D
A patkányoktól.
Még kis koromban egyszer egy majorba mentünk a barátnőimmel, és ott voltak számomra hatalmasnak tűnő patkányok. Nem csináltak semmit velünk csak ott voltak, szörnyű látvány volt:S Nem sokra rá meg azt álmodtam, h óriás patkányok jönnek a szobámba míg alszom, és én az ablakhoz szaladok előlük, de jönnek felém, és akkor sírva ébredtem fel az ablak előtt guggolva :(
Azóta ha csak tvben látom is becsukom a szemem:S
A hangyától..
egyszer egy belemászott a fülembe..és azóta midnig félek,hogy ujra belém mászik..
tudom,hülye vagyok
de ez vasn:d
minden ami megtud szúrni(allergia miatt)
és a békáktól.nagyon.ha látom , hogy előttem 3 méterre ugrik egyet, olyan sírógörcsöm lesz, hogy kézben kell onnan elvinni(gyerek koromban bátyám rám dobott egy varangyos békát)
Amikor kisgyerek voltam pánikszerűen féltem a darazsaktól, méhektől, és mindentől ami hasonlít rájuk. ha a közelembe jött sikítva rohantam messzire. De kinőttem, azóta nem félek semmilyen állattól. Legalábbis nem úgy, amit ahhoz a rettegéshez tudnék hasonlítani, amit akkor megéltem. Ezért nem is hívnám félelemnek, max viszolygásnak, vagy óvatosságnak.
Én nem igazán félek a pókoktól. Undorodom tőlük és nem fognám meg, de ez nem félelem. Amitől én inkább "félek" az az aranyhörcsög, a kisegér, és az ehhez hasonló kicsi méretű rágcsálók. De ott sem magától az állattól félek, meg is merem fogni, ha nagyon muszáj, de bennem van a félsz hogy meg fog harapni, mert van egy gyerekkori rossz élményem. Újabban a cukormókusoktól félek, de ez sem félelem igazán, csak rossz érzés, ahogy méreget, ahogy beméri a távolságot, amikor rám akar ugrani. Nem is attól félek, hogy megharap, mert nem jellemző rá, de azért emlékszem még arra, amikor bosszúból megcsípett, amiért nem akartam beengedni a pulcsim alá. De ez sem olyan igazi félelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!