Észrevettétek már ezt? (pókokkal kapcsolatos) Miért van?
1. Nem tudom melyik országban élsz, de én még nem láttam olyat, hogy egy pók (és több sem) összefonjon mindent. Max itt-ott van egy háló, ritkábban kettő-három egymás mellet, ha jó helyet találnak. Asszem talán a trópusokon élnek olyan pókok, amik több százan együtt élnek, na azok télleg teleszövik többméteres hosszuságban a fák, bokrok koronáját. De nálunk ilyen nem él. Nekem itt kezdődik a teleszövés: [link]
Ezt Texasban csinálták normál esetben magányos pókok a táplálékbőség miatt.
2. Mond már meg, kért bárki is a véleményed megváltoztatására?? Szerintem nem, csak annyit mondtunk, hogy ne öld meg őket, hanem vidd ki a kertbe, vagy akár dobd át a szomszéd kertjébe, ha attól nyugodt leszel.
... no comment....
na, mind1, azóta abbahagytam ezt a játékot a pókokkal, mert rájöttem hogy sosem tudom a testüket (ami mindig rászárad az edény aljára miután elpárolgott a víz) leszedni, ezért inkább csak kidobom az ablakon, de nagyon messzire.... a szomszéd telkére... :D tudom,onnan még visszamászhat, de többet nem tehetek.... örültök????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!