Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Észrevettétek már ezt? (pókokk...

Észrevettétek már ezt? (pókokkal kapcsolatos) Miért van?

Figyelt kérdés
Ha fogsz egy pókot és egy edénybe rakod, amiben tiszta víz van, akkor a víz felszínén tud maradni, de ha csak egy csepp szappant (mondjuk 250ml vízhez kb annyi) raksz bele, akkor rögtön összegömbölyödik a pók, nem áll fel és megdöglik pár órán belül. Mindegy, hogy mennyire sekély a víz, még ha annyira sekély is, hogy simán fel tudna benne állni (1-2mm), de nem áll fel, hanem összegömbölyödik. És később sem mászik ki, hanem csak úgy meghal. Vagy inkább megfullad?????
2011. febr. 13. 13:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom te mit szólnál, ha jönne valaki aki szerint te is útban vagy, és neked sincs több jogod élni, mint egy póknak....
2011. febr. 14. 16:29
 12/19 anonim ***** válasza:
69%
Minden élet ugyanolyan fontos. (persze miután olvastam a hozzászólásaidat, ez a tiédre már nem vonatkozik).
2011. febr. 14. 16:32
 13/19 A kérdező kommentje:
jaj, bocsánat hogy én utálom, hogy a pókok teleszőnek mindent... és egyébként is, számítottam arra, hogy lesznek "pókvédő" válaszok, úgyhogy mindegy, mit írtok a pókok védelmének érdekében. a véleményemet nem változtatom meg....
2011. febr. 14. 20:28
 14/19 anonim ***** válasza:
60%
Képzeld én pl. félek tőlük, de valamivel mindig megfogom őket, hogy ne kelljen hozzájuk érnem, vagy megkérek valaki mást a családban, mert ettől még nem kell meghalniuk!
2011. febr. 15. 08:43
 15/19 anonim ***** válasza:
74%

1. Nem tudom melyik országban élsz, de én még nem láttam olyat, hogy egy pók (és több sem) összefonjon mindent. Max itt-ott van egy háló, ritkábban kettő-három egymás mellet, ha jó helyet találnak. Asszem talán a trópusokon élnek olyan pókok, amik több százan együtt élnek, na azok télleg teleszövik többméteres hosszuságban a fák, bokrok koronáját. De nálunk ilyen nem él. Nekem itt kezdődik a teleszövés: [link]

Ezt Texasban csinálták normál esetben magányos pókok a táplálékbőség miatt.

2. Mond már meg, kért bárki is a véleményed megváltoztatására?? Szerintem nem, csak annyit mondtunk, hogy ne öld meg őket, hanem vidd ki a kertbe, vagy akár dobd át a szomszéd kertjébe, ha attól nyugodt leszel.

2011. febr. 15. 14:16
 16/19 anonim ***** válasza:
64%
De akkor nem érezhetné magát felsőbbrendűnek...mint aki élet-halál ura.
2011. febr. 15. 16:10
 17/19 anonim ***** válasza:
64%
fúj szadista álllat vagy:S remélem egyszer veled is kisérletezni fognak.
2011. márc. 1. 18:35
 18/19 anonim válasza:
Mielőtt a pókok érdekelnének komolyabban, keres fel egy orvost mert valószínűleg fóbiád van.
2011. márc. 17. 15:36
 19/19 A kérdező kommentje:

... no comment....

na, mind1, azóta abbahagytam ezt a játékot a pókokkal, mert rájöttem hogy sosem tudom a testüket (ami mindig rászárad az edény aljára miután elpárolgott a víz) leszedni, ezért inkább csak kidobom az ablakon, de nagyon messzire.... a szomszéd telkére... :D tudom,onnan még visszamászhat, de többet nem tehetek.... örültök????

2011. márc. 17. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!