Hogyan elemezzek ki egy Gerrald Durrell könyvet ˝állattanilag˝? Szivesen felpontozok!
Figyelt kérdés
Szeretném azt megcsinálni,hogy fogok egy Gerald Durrel könyvet,és egy füzetet,és minden benne szereplő állatról írok egy oldalt.Milyen sorrenben legyenek az ilyendolgok.és mik legyenek azok(pl. latin név,hol él,mivel táplálkozik,ismertetőjegyei,stb.)2011. febr. 5. 11:31
1/4 anonim válasza:
nem olvastam ilyen könyvet(azt se tudom miről szól. De én kiírnám őket,aztán csoportosítanám őket. Pl. gerincesek gerinctelenek
gericesek: halak,madarak,emlősök
gerinctelenek: ízelt lábúak,puhatestűek
ezeket még tovább bontanám(pl. emlősök: fogazat szerint, azon belül ki hol él, azon belül lovak egy helyre kutyák egy helyre,stb.)
vagy vmi ilyesmi.
2/4 anonim válasza:
gerinctelenekhez jók még a pókok is.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm,mentek a kezek:)
2011. febr. 5. 18:06
4/4 anonim válasza:
Esetleg még azt, hogy milyen fajok, alfajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!