Patkány irtáshoz érdemes szakembert hívni?
Esetleg ha valaki tudja rá a választ:
-ezek a z irtások mennyibe kerülnek? (csak mert igaz hogy egyedül engem idegesít, de a szomszéd hülyesége miatt nekem kellene fizetnem...)
-hogyan csinálják? Mert van 1 kutyám, aki ahol a patkányt láttam, arrafelé szokott mászkálni...
-esetleg házilag valami jó módszer? A ragacs jó, csak 3-4 nap alatt fogtunk meg 1-et, mire megfogjuk mindet (gondolom nem csak 3 van) újak fognak születni.
Házi megoldás a patkányirtásra:
Szerezz egy cicát a menhelyről (akár ideiglenesbe is), csak akkor ha kutyának nincs semmi gondja vele.
Mérgekkel vagy csapdával ne kísérletezz,mert a kutyád láthatja kárát.
Köszi a válaszokat.
Tegnap felnéztünk a garázs tetejére, és ott volt a fészkük azoknak a bestiáknak. Szétszedtük szinte az egész garázst, szinte üres lett teljesen (a tetőnek is csak a váza maradt meg). Annyira befészkeltek, hogy hihetetlen. Tele volt dióval, alma darabokkal, tollakkal, mocsokkal...
Én akkor szerencsére pont nem voltam ott, de az egyik rokon aki éppen szedte szét a cuccokat, észrevette hogy egy hatalmas nagy patkány volt meghúzódva a sarokban. De hirtelen el is tűnt...Azóta nem láttuk...
Kénytelenek voltunk mérget kitenni, mert állítólag azért volt olyan hatalmas nagy, mert vemhes... :@ De amúgy a garázs kulcsra zárható, oda a kutya nem mehet be amúgysem, így meg főleg nem. És a padlás részre raktuk ki, azt nem érheti el. Csak hát nehogy a megmérgezett patkány összetalálkozzon a kutyával, de figyelünk rá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!