Mire számitsak? Tudom?
Figyelt kérdés
Olyanok véleményét várom akik szeretik a lovakat ^^
Van egy ló, amin lovagolhatok, de még elégéé sovány ezért várnom kell hogy jobban felépüljön. El szeretnékvele menni a fűúton, és arra lennék kiváncsi h ( ma kivittem és nemvfél a kocsitól) ledobhat az út kellős közepén?
2011. jan. 29. 20:11
1/9 anonim válasza:
Igen, ledobhat. Nekem egyszer elég forgalmas úton kellett átvinnem a lovam egy versenyről az edzőmhöz, mert lesérült a ló és nem tudtuk hazavinni. Semmit nem csinált. Amikor meg március 15-ei felvonulásra mentünk, majd betojt, pedig többen mentünk lóval, és nem is forgalmas helyen. Bármikor kikanyarodhat egy autó, odaugorhat egy kutya, felvisít egy kisgyerek és már meg is van a baj. Nem beszélve arról, hogy az aszfalt csúszik. Nagy felelőtlenség lenne tőled egyedül nekiindulni főúton lóval.
2/9 anonim válasza:
Igen, ledobhat, a legnyugudtabb ló is! Bármitől megijedhet!
3/9 A kérdező kommentje:
köszönömszépen a válaszokat. az az út, amin én mennk, az nem csúszik, mert főűt :/.. csak én picit félek, akármilyen jámbor is ez a ló, vlmitől megilyedhet úgy is.. akkor hogy oldjam meg ??
2011. jan. 29. 20:43
4/9 anonim válasza:
Jah h fűút...főutat olvastam bocsi. Egyedül akkor se menjél sehová, mert ha baj ér akkor nem tud senki segíteni, és még a lovat is érheti baj, nem csak téged. Miért akarsz arra menni?
5/9 A kérdező kommentje:
Mert van az otthonomtól kb 5 percre a tanya ahol vannak a lovaim. és hazaszeretnék jönni a lovammal meg bemutatni nagyimnak meg anyáéknak meg ilyenek . :)
2011. jan. 29. 20:52
6/9 anonim válasza:
Akkor vezesd, ne ülj rá. Bár még ezt se nagyon ajánlom, veszélyes. Ha csak 5 percre vannak, akkor miért nem mennek ki ők? Veszélyes lenne elvinned egyedül, bármikor megugorhat, a kezedből kirántja a vezetőszárat/kantárt és el is ment, futhatsz utána. Én nem vinném egyedül az tuti, legyen melletted egy erős felnőtt és ő vigye, vagy vigyétek 2 vezetőszáron. Zabla egyik karikájába a te szárad csatolva, te is fogod, másik oldalon meg még egy ember ugyanígy.
7/9 A kérdező kommentje:
Van egy tanítóm aki most 23 éves. vele lovagolok 4 és fél éve. elégéé jól mennek a dolgok. azért sajnos nem tudnak anyáék kijööni ,mert nem érnek rá,és meg szeretném őket lepni , mert nagyon szeretik a lovakat ők is. csak nemtudom mit tegyek:s mert igazából elmondom neked, van egy gát. azon végig megyek, akkor kijukadok a fő úton és ott csak egy szalag korlát választ el az otthonhoz vezető gáthoz. :(
2011. jan. 29. 20:58
8/9 anonim válasza:
Értem. Nekem is nagy vágyam volt, hogy hazamenjek lóval, de hát ha ép ésszel belegondolsz, veszélyes. De mondom, menjetek ketten ha megoldható. Ha nem, akkor egyedül semmiképp ne indulj el. Tényleg bármi történhet.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsodat,megfogadom:)
2011. jan. 29. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!