Kis palota pincsi kutyám megszökött. Van rá esély hogy visszajön?
Nem tudom hol mehetett ki... Akkorát ugrik ez...:D
De holnap átnézek mindent itthon... Réseket... mindent... Több ilyet nem akarok...
"Sajnos, a pincsi nagyon buta és rossz orrú kutyafajta, gyakran már 100 méterről sem talál vissza, ha nem ismeri a terepet. De azért nem kizárt, hogy szerencséje lesz, és valahogy visszakeveredik."
Nos ezzel nagyon nagy hülyeséget mondtál..
A pincsik igen is okos állatok 2 hét alatt szobatiszták lesznek. Okos kutyafajta. Nem azért mondom mert nekem is az van hanem azért mert ismerőseim kutyusai is okosak. Még a Yorkinál is okosabb. A német juhásznál is. Csak sok foglalkozást igényel. De nem annyit mint egy másik kutyus. (= Tapasztalatból mondom. Minden trükkre 3-4 nap alatt be lehet tanítani. Én tanítottam itt a környéken a pincsiket hamar végeztem! (= Napi 3 órát foglalkoztam velük! (= Megdicsértek meg ledöbbentek! ;)
Igen, nagyon okosak.
Nem értem mért írta ezt... Baromság... Bár én ilyen trükkökre nem tudom betanítani :D
Nekem is pincsim van. :)
Örülök, hogy visszatalált a kutyád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!