Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Unatkozik? Mit tegyek?

Unatkozik? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy teknősöm. Régebben volt egy másik, de ő sajnos meghalt, mert begyulladt a szeme, és mire hazaértem már meghalt :( Most azon gondolkodom, hogy már vagy egy éve egyedül van az idősebb teki, de a fiatalabb előtt is egyedül volt. Arra jutottam, hogy nagyon unatkozhat így, hogy akváriumban tartom. Kértem anyut, de nem engedi, hogy vegyek magamnak még egy tekit. Az jó ötlet lenne, ha nyáron felfújnám neki a bébimedencét, és abba beraknám, hogy egy kicsit úszkáljon nagyobb térben is? És tudtok valamit, amivel érdekesebbé tehetem a napjait? Nagyon sajnálom szegényt. Gondolkodtam, hogy elengedem, de még nem olyan nagy, és anyu azt mondta, hogy nem tud vadászni, és meghalna ha elengedném. Én tényleg nagyon szeretem a teknősöm, és lelkiismeretesen takarítom, etetem meg minden. Szóval valami ötlet?
2011. jan. 18. 15:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mákszemnyi aggyal nem lehet unatkozni. Az unatkozás intellektuális érzelem, a hüllők agyában egyszerűen nincsenek meg azok az "alkatrészek", amik ahhoz kellenek, hogy az állat unatkozni tudjon. Ha kap enni, megfelelő hőnérsékleten van és nincs hiánybetegsége, akkor jól érzi magát. Szabadon engedni valóban kockázatos az állatra nézve.
2011. jan. 18. 15:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Hallal, marhamájjal, salátával etesd, ne azzal amivel a díszhalas átvág!

Havonta 1 csepp A vitamin, és D3 vitamin kiegészítés.

És nem unatozik, addig örül amíg békében hagyják! Remélem kő és fölötte kellemes 60w-os izzó ég neki kicsit naponta.

A többinek a neten nézz utána, de a diszállatos maffiá

t hagyd ki.

2011. jan. 18. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.