Melyik a kedvenc ló fajtád és miért?
lulu01-nek
Mert látom a saját szememmel a lovat, vagy mert ülök rajta, jobban fogom ismerni a történetét, kialakulását, használatának módját? Vagy majd akkor észreveszem, hogy milyen a szervezete? Mert ezek olyanok, mi?
Nem az alapján választottam kedvenceket, hogy mennyire kényelmes, meg mekkora az ugróképessége, meg mennyire jól hajlítható. Meg nem a küllem alapján, a legtöbbjük kifejezetten csúnya fajta egyébként is, mert nekem nem ebben van az értékük. Mást mit lehet rajta megnézni személyesen?
Nem az volt a kérdés, hogy "melyik ló tetszett a legjobban, amin lovagoltál, és miért?", nem a legjobb lovas-élményeket kérdezte, innentől, ha hülyeségnek tartod a kérdést, akkor mit keresel itt, minek nézted meg, pláne miért "válaszoltál"?
Egyébként nekem pont a sportlovakkal voltak rossz tapasztalataim, mindegyik menős, túl élénk vérmérsékletű volt, és nagyon gyengén mozogtak terepen, díjlovaglásnál gyönyörű munkát lehetett velük végezni és a megjelenésük és szép volt, de nekem nem ezek számítanak (ültem 4 kisbérin, egy magyar sportlovon, két telivéren, egy holsteinin, és egy hannoveri-mixen, a többi fajtáját nem tudom, de azok is sportlovak voltak), és ültem andalúzon, három arab telivéren, és két quarter horse-on. Ők voltak azok, amikkel igazán összhangba tudtam kerülni. Az meg talán végképp nem nehéz, hogy ezek alapján megmondjam, hogy tetszik-e a többi ezekhez nagyon hasonló alkatú, vérmérsékletű ló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!