Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc ló fajtád és...

Melyik a kedvenc ló fajtád és miért?

Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 17:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Honnan tudod,hogy nem találkoztam még ezekkel a fajtákkal?Mellesleg attól,hogy nem gyakoriak,még lehetnek a kedvenceim.Ezeket a fajtákat tartom a legszebbnek,az pedig nyilván nem fajtafüggő,hogy milyen jó egy ló.De itt nem erről szól a kérdés.
2011. jan. 9. 21:25
 12/22 A kérdező kommentje:

jah,nem az a lényeg.

valakinek a kecses angol telivér tetszik,valakinek meg a robosztusabb lipicai pl :)

2011. jan. 9. 22:23
 13/22 anonim ***** válasza:
Magyar ügető,amerikai ügető és azért mert elvarázsol a személyiségük, jármóduk. Bár lovagolni kissé kényelmetlen, de még az is megoldható. :)
2011. jan. 10. 16:41
 14/22 anonim ***** válasza:

Andalúz, arab telivér, magyar sportló

nagyon kecsesek, szépek gyönyörűk.

2011. jan. 10. 17:25
 15/22 anonim ***** válasza:
Angol telivér. Imádom őket. Egyszerűen hihetetlen sebességgel száguldanak, milyen lehet egy galoppozó telivér hátán ülni! És ahogy a verseny előtt peckesen a pályára lépnek, fejüket ide-oda dobálják... elképesztőek :)
2011. jan. 10. 19:41
 16/22 anonim ***** válasza:

Angol telivér, ugyanazért, amit az előző írt. :)

És az arab félvér, hihetetlenül kedvesek, szeretni valóak, kicsik és kecsesek, okosak és szépek, sokoldalúak és tehetségesek, tökéletesek!

2011. jan. 11. 00:39
 17/22 MME ***** válasza:
61%

Elterjedtebbek között fríz, arab telivér, andalúz / lustano közel állnak a szívemhez.

De valójában:

criollo (berberből, andalúzból és arab telivérből kitenyésztett ló),

azték (andalúz, quarter horse, criollo keresztezése),

kabardin,

rocky mountain horse,

musztáng,

quarter horse,

kathiawari.

Az elvárásaim egy lótól: egyrészt bátor, nyugodt, másrészt hihetelen teljesítményre képes, igénytelen, betonkemény szervezetű, erős patájú, és nagyon terepbiztos - mindez egy testben. És de, számít a fajta is, mert a hajlam, genetikailag adott vérmérsékklet azért befolyásolja, hogy mire képes a ló, mit lehet kihozni belőle, és milyen könnyen, a testalkat és a szervezeti szilárdság meg ugye magával hozott.

2011. jan. 11. 23:06
 18/22 anonim ***** válasza:

Furioso North-Star.

: ) Gyönyörű,okos lófajta,de egyébként sok-sok van még amit szeretek...

2011. jan. 12. 16:57
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

criollo (berberből, andalúzból és arab telivérből kitenyésztett ló),

azték (andalúz, quarter horse, criollo keresztezése),

kabardin,

rocky mountain horse,

musztáng,

quarter horse,

kathiawari.

könyvben láttál ilyet?de jó..10 éves vagy?

2011. jan. 14. 14:47
 20/22 anonim ***** válasza:
És ha kép alapján tetszik neki?Mindenkinek van saját ízlése(jobb esetben).Kutyák között is van,amelyiket gyönyörűnek tartom és van amelyik kifejezetten csúnyácska.Ez relatív.Ettől még persze mindkettő lehet ugyanolyan odaadó,szeretetreméltó társ.Nem tudom,miért kell belekötni egy kérdésbe ilyenekkel.Ha arra írná valaki a fajtákat,hogy melyik a legjobb ló,nyilván hülyeség lenne mert nem fajtafüggő.Mindenkinek más a szép,nekem a pöttyös,neked a csíkos,a harmadiknak a kockás(ezt most nem lovakra értem).Igen,kép alapján arra jutottam,hogy egy fríz ló a szememben szebb,mint egy Przewalski ló.Szerintem mindenki döntse el maga.
2011. jan. 15. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!