De kár, hogy lekéstem... :S
Pedig én is a lajhárra tippeltem volna (még mielőtt végigolvastam volna a válaszokat vagy megnéztem volna a cikket, az csak megerősített). :)
"Megdöbbentõ kép – Gusztustalan lény mászott elõ
Halálra rémültek a panamai városka lakói, amikor az iskolás gyerekek fürdõzés közben gusztustalan lényt láttak.
Egy ijesztõ, nyálkás, a Gyûrûk ura Gollumjához hasonlatos teremtmény rémisztette halálra a gyerekeket egy panamai folyóban. Az iskolás gyerekek épp fürödtek, amikor egy vízesés alól elõmászott a képeken látható lény, és a csúszós köveken közeledett feléjük.
A 14-16 év közötti srácok úgy érezték, támadóan közelít feléjük a csúszó-mászó lény. Halálra rémültek, és négyen összefogva addig dobálták kövekkel, amíg el nem terült holtan. Majd visszarúgdosták a lény testét a folyóba, és hazáig rohantak. A szülõk nem hitték el a gyerekek meséjét, és a partra siettek, ahol viszont megtalálták a tetemet. A szakértõk még vizsgálják a képeket és a tetemet, de szerintük nem kizárt, hogy egy mutáns-gorilla lehetett az. A gyerekek a Gyûrûk ura Gollumjához hasonlították inkább – írja a Sun."
Ezt találtam róla egy noname weboldalon XDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!