Mi legyen a ponim uj neve?
sziasztok . 6 éve lovagolok már , és még nem volt saját lovam .. apa tesoja elcserélte a disznokat egy izlandi ponira .. de mivel alig tudja etetni , ezért a mi kertünkbe visszük át ( márcsak egy loszállitot kéne szerezni :S ).. apának minden nap mondtam , hogy vegye meg nekem a sanyit (az a 3 éves pej poni neve)! : DD de mivel ez olyan bunko név sztem ezért más nevet kéne neki adni .. ö egy herélt .. anya azt mondta , hogy legyen a neve gesztenye.. de hogyha tudtok jobb neveket akkor lécci irjátok le :) elöre köszönöm :)
amugy apa megvette nagynehezzen :D
nem hiszem , hogy mindenkinek fog ez a név tetszeni amit választottam :
KISGENYA : D <3
dede : )
na elhoztuk a pacit és olyan gyönyörü (L) imádom (L) de nem illik rá ilyen név hogy sanyi gesztenye guszti diablo stb .. neeeemneeem
füge : D (L)(L)(L) az a végleges neve :)
amugy ha szoktak nézni a zakuszkatanya oldalát akkor ott az öcsi akit már elvittek onan öt ismertem kedvencem volt :) :) és hiányzik:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!