Mi legyen a ponim uj neve?
sziasztok . 6 éve lovagolok már , és még nem volt saját lovam .. apa tesoja elcserélte a disznokat egy izlandi ponira .. de mivel alig tudja etetni , ezért a mi kertünkbe visszük át ( márcsak egy loszállitot kéne szerezni :S ).. apának minden nap mondtam , hogy vegye meg nekem a sanyit (az a 3 éves pej poni neve)! : DD de mivel ez olyan bunko név sztem ezért más nevet kéne neki adni .. ö egy herélt .. anya azt mondta , hogy legyen a neve gesztenye.. de hogyha tudtok jobb neveket akkor lécci irjátok le :) elöre köszönöm :)
amugy apa megvette nagynehezzen :D
eddig egyszer láttam és ugy itéltem meg hogy kicsit makacs és csipkelödös
kinézete : nagyon sötét pej (májszinü) a fején egy kicsi fehér folt a lábán is fehér folt van:D
Winetou becézve -Wini
Shilu -//- silu
snoopy -//- sznupi
Re -//- Ré
candy
Peggi
bambi
Kócos
fanta
Kicsi gesztenye
Barna a szeme
Úgy mosolyog rád
Mintha te is tudnád
IGEN!
xD(L)
Hát ha ennyi névböl, nem tudsz választani akkor inkább maradjon Sanyi!
Végülis , ez is egy név!!!
Meg nem biztos, hogy a poni akit eddig Sanyinak hivtak, elfogadja majd a új nevét...
Diablo *-*
Ha jól tudom spanyolul ördögöt jelent. Tessék, neked csipkelődés! :)
A Geszti-ről jut eszembe: Guszti? Mert olyan kis guszta cukifalat?
Szerintem póninak egyébként jó lehet még a Puszi vagy a Masni, vagy Bokréta, meg ilyenek is.
Majd írd meg nekünk ide, hogy melyikünk lett a keresztanya/apa! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!