Tarthatok otthon tevét? és ha igen mennyibe kerül 1?
Figyelt kérdés
keretes ház minden megvan.. istálló neki stb...2010. dec. 7. 20:18
11/18 anonim válasza:
szerintem menj ki egyiptomba, vidd egy utáld nőrokonodat és add férjhez egy beduinhoz. Az árat tevében kapod meg, ha nem túl leharcolt a csaj, egy csordát is hozhatsz érte haza...
12/18 anonim válasza:
És egy, vagy kétpúpú tevére gondoltál?
13/18 A kérdező kommentje:
mind1 az ...
de nem találok sehol ahol lhetne venni
2010. dec. 11. 18:41
15/18 anonim válasza:
Meg az önkormányzatnál a jegyzőnél! Van -e helyi rendelet amit a képviselőtestület jóváhagyott. Vagy őket is le kell fizetni,hogy módosítsák azt.
16/18 anonim válasza:
A teve nincs hozzászokva az itteni klímához... A cirkuszi vagy állatkerti tevékhez is hatalmas engedélyek, orvosi,tartási alkalmassági vizsgálat kell agazda részéről.
17/18 vurugya béla válasza:
Szerintem ha bemesz egy muszaki boltba, akkor ott biztosan van teve, en tudom, nekem mar van tobb tevem is. Az eladonak meg kell mondani, mekkora teve kell, mert fontos, hogy jol lasd. Otthon ha be akarod uzemelni a tevedet, ahhoz legegyszerubb, ha teveszerelot hivsz, bar a teve hasznalati utmutatojabol is kisilabizalhatod, mit kell tenned a teveddel, hogy rendesen mukodjon. A jol beuzemelt tevevel semmi gond, hidd el, jo tarsad lesz es elvezni fogod. Csak el ne hagyd a taviranyitojat, mert akkor csak a bosszusag van vele. Nalunk a tevetaviranyito mindig ugyanazon a helyen van.
:)
18/18 A kérdező kommentje:
de vicces vagy...
2010. dec. 30. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!