Nyuszit milyen feltételekkel tarthatok otthon?
Szeretnék itthon tartani egy nyuszit. Lenne vele kapcsolatban pár kérdésem.
Kertes házban lakunk, mennyire van igénye a szabadban lenni? Macskákkal kijönne(sajnos sok kóborcica van a környéken)? Mekkora helyet igényel? Mit lehet neki enni adni? Mennyire vannak ilyen bacijai, férgei? Ha elmegyek otthonról, pl macskahordozóban vihetem magammal, tűri az ilyet?
Házi nyuszi és törpe nyuszi közt méreten kívüli eltérések vannak?
Köszönöm a válaszokat!
Nekem van egy nyuszim..az enyém kint van egy nagy elkerített részben de van egy fa óla ahova bemehet ha esik az eső...én este 7kor kiengedem és sötétedéskor bezárom..én mezőgazdasági boltba veszek neki nyúltápot ami 130.-/kg
de adok be neki almát meg ami marad zöldségpucoláskor...ha elviszed állatorvoshoz kérdezd meg hogy milyen oltások kellenek neki .... [link]
Köszönöm a válaszokat!
Hát nem tudom, nekem egy egész kicsi szobám van, ha ketrece van, mekkora kellene neki? Házi nyulat ugyan úgy lehet tartani benn is(ha pl tavasszal kiviszem kertbe sétálni, elég nagy kertünk van)? Házi nyulat mennyiért lehet venni? Melyiket előnyösebb, nőstényt vagy hímet?
Bocsi a sok kérdésért, de nagyon szeretnék egy nyuszit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!