Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az amerikai...

Mi a véleményetek az amerikai minimalacról?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=F26H5n7tRFw

http://www.youtube.com/watch?v=8wic_MjEyBM

http://www.youtube.com/watch?v=r-uANPTedEA

Ezek a malackák tényleg csak ilyen picik? Mert akkor kissebb mint a törpenyulam. Hallottam már minimalacról ami 35-50 kilós de ezek nincsenek sztem 5kg-osak sem.

2010. nov. 20. 19:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha 25 vagy, akkor annál inkább sajnállak.
2010. nov. 20. 19:42
 12/17 A kérdező kommentje:
Hidd el, Én téged sokkal jobban. :)
2010. nov. 20. 19:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Szakadj már le rólunk basszus. Attól, hogy nem vagyunk kislányok, attól már valami nem is lehet aranyos? Hát komolyan te tuti valami besült kocka lehetsz...menjél wow-ozni inkább, oda való vagy...
2010. nov. 20. 19:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Az első és a hatmadik:vietnámi csüngőhasú malac, az első k.3 hetes, a 3.kb.2 hónapos. Mire megnő,rövid lábú,nagyhasú,nem túl vonzó 50 kg körüli állat lesz,amelyiket pont ugyanolyan tartási körülmények között szokás tartani,mint a rendes házidisznót. És hát igen,a második,szerintem legaranyosabb malac egy egyszerű fekete házidisznógyerek,de kb 1 hetes.A malacok,mig ilyen picik,nagyon bájos állatok(sok kicsi malacot felneveltem cumisüvegből,ha az anyadisznónak túl sok fia lett).De gondolom, fél éves korára,mire már a 60-70 kilót veri,nem gondolnád,hogy neked is kéne ilyen. Inkább nézd a videót.
2010. nov. 20. 19:48
 15/17 A kérdező kommentje:
60 kilós malac nyilván nem kéne, éppen ezért is kérdeztem, hogy ezek valóban ilyen kicsik, és ilyenek maradnak-e. Csak érdeklődöm, ennyi az egész. Köszönöm az összes normális választ.
2010. nov. 20. 19:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Az első az tényleg törpedisznónak tűnik, de az is még baba. Olyan 15-25 kilósra az is megnő, de csak lakásba nem való, kell neki a kert.
2010. nov. 20. 22:11
 17/17 Alisonstardesign válasza:
Olyat ami ennyire pici marad még én sem találtam.Az enyém is már 25kg-os,de elvileg ekkora is marad.Ilyet viszont nem nehéz szerezni.Csak az a baj vele,hogy 4-5ször kell pisilnie egy nap és hát ugye az ember dolgozik,viszont az alomtálcáját egy alkalommal elárasztja és cserélni kéne az almot.Szóval én se tudtam még ezt megoldani,pedig ő igyekszik az utolsó percig visszatartani szegény:)
2011. jan. 28. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!