Hogyan lehetne kiírtani az amerikai csótányt a házból csótányírtó ember nélkül?
fu elég nehéz lesz. sztem menj be egy mezőgazdasági boltba, vagy valahova és kérj tanácsot.
Azért lesz nehéz, én nemrég tudtam meg, hogy a csótányok életükben egyszer párzanak, de onnantól kezdve folyamatosan szaporodnak. Párzás nélkül:S elég durva!
22/L
Sehogy.Mindenképp szakember kell.
Mi a különbség egyébként a német és amerikai csótány között?
Szia,mivel hüllőket tartok és csótánnyal etetem őket van már pár tapasztalatom ezzel kapcsolatban :)
Elég nehéz lesz kiirtani, az egyik legszaporább faj..
Lehet kapni csótánycsapdákat, vegyszereket próbálkozz
Jah igen és a csótányok melegben sokkal jobban érzik magukat és rohamosan gyorsabban szaporodnak!
Tuti h a helyiség legmelegebb részén vannak a legtöbben!
Nálam ugyan nincs sok csótány, de nyáron feljönnek azért 4. emeletre...
Én ragasztós csótánycsapdát használok. A kajaszagra mennek a csapdába, de beleragadnak, és nem tudnak kijönni. Kicsit kegyetlen, de vegyszermentes. Ha emellett döntesz és van gusztusod hozzá, naponta ellenőrizd, és nyomd össze a torát a bennragadtaknak. Így viszonylag "emberségesen" ölöd meg őket. Mert ha a fejét nyomnád el, fej nélkül még egy hétig elél...
Bár azt hiszem, ez a csapda kismértékű "fertőzöttségre" van, de szerintem kipróbálhatod. Nálam az összeset befogta.
21:41 az amerikai angolul beszél, a német németul
Citromot felbevagva kiteszel, az odacsalogatja oket, aztan egy varatlan pillanatban lecsapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!