Szerintetek egy 14 éves lánynak egy belovagolt, idősebb ló (3-4-5, vagy több év) vagy egy csikó való jobban? Nagy döntés előtt állok. Lótartók, hozzáértők, segítségét várom!
Végre rászántuk magunkat lóvásárlásra. A szüleim állítják,hogy csikót kell venni,hogy összenőjünk. Végülis,van benne igazság,de mire lovagolható lenne,kijárnám a középsulit. Meg a belovaglás pluszköltségekkel is jár. Én pedig hobbiból,lovaglásra szeretném főként használni. Szerintetek egy idősebb ló,vagy tényleg egy egész fiatal állat lenne hozzám való? Hansúlyozom mégegyszer: 14 éves lány vagyok.
Előre is köszönöm a segítségeteket. :)
Huh,köszönöm mindenkinek a sok segítséget. : )
Remélem,ha a szüleimnek megmutatom a véleményeket,még egyértelműbbé válik a dolog. Én is mindenképpen kancát vagy heréltet szeretnék,hallottam hírét az izgága csődöröknek. : D Nem hinném,hogy rögtön tenyészetbe mennénk angol telivérért,ugyanis nincsenek komoly versenyszerű elképzeléseim. Nagyon-nagyon köszönöm mégegyszer mindannyiótoknak a hasznos tanácsokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!