Mezőhegyesi félvér vs. Angol telivér?
pro és kontra,előre is köszi a segítséget :)
17/L
-természetük
-na más most nem jut az eszembe :D
noshát.. ugratni igazából mindkettő jó. itt akkor szeirntem a jellemét nézzük. a telivér.. mint láthattad.. egy idegbeteg vadálalt szó szeirnt..:D:D és igen.. midnegyik az.. a túltelivérezett más fajtájú lovak is idegbeteg vadállatok.. szééétbarmoltáák az idegrencerét az összesnek..ezen felül szépen ugranak, de rős kezek kellenek hozzá és nem kis elszántság határozottság... nos a mezőhegyesi félvér.. magyar fajta.. jó tenyésztés... van amelyik szépeken ugrálgat...nos világbajnokságot nem fogsz vele nyerni de hobbi célra ill. kisebb versenykre tökéletesen beválhat.. valamit szeretni fog és nem egy vadálalt lesz, szoval ynereg alatt is szépen dolgozik majd. (bár nem kizárt annál sme az idegrenceri probléma de ez nagyon kevés egyednél van így)
14L ^^
kedves 5. válaszoló! először is: az idegrendszerét nem c-vel írjuk.
másodszor: honnan veszed azt hogy mindegyik angol telivér egy vadállat?? 14 évesen gondolom nagyon sok tapasztalatod lehet a telivérekkel -.-"
pl. én zsoké vagyok és vannak kifejezetten szelíd telivérek is, meg persze hogy vannak gyengébb idegzetűek is. (azért a vadállat jelző szerintem mégiscsak túlzás!!)
kérdező: ugratni a mezőhegyesi félvér jobb, bár akad olyan mezőhegyesi félvér is amelyik nagyon rosszul ugrik és van olyan telivér is ami kiváló díjugróló. szóval inkább magától a lótól függ nem a fajtától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!