Láttatok már ilyet? Mit szóltok hozzá? (Bővebben lent.)
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=7iMB5PeUnQ4
A videóban egy hölgy kakasokat herél, szemrebbenés nélkül, puszta kézzel. Sorban egymás után többet is, egy tálba rakja a tökeiket. Nekem nőként elég szokatlan látvány.
Ti láttatok már hasonlót? Miért vágja ki a golyóikat?
okt. 18. 14:53
1/5 anonim válasza:
Így "készülnek" a kappanok, régebben azt sütötték meg, mert sokkal jobb íze van, mint a kakasoknak.
Régen Magyarországon is teljesen általános volt, hogy a kakasok többségét kasztrálták, csak egy-kettöt hagytak meg tenyészállatnak.
A nagymamám is csinalta, én ugyan nem láttam, de mindenki tudta, hoyg kifejezettel ügyes ebben.
2/5 anonim válasza:
Látszik, hogy még életedben nem hagytad el a városodat. Tudod, ha csirkéket tartasz faluhelyen, és nem akarod, hogy természetesen bővüljön az állomány, akkor a kakast herélni kell.
3/5 anonim válasza:
Nekem mesélték már hogy így csinálják (legalábbis régen így volt). Sajnálom szegény kakasokat, hogy megfosztja őket a golyóiktól.
4/5 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy a kakasoknak ekkora heréi vannak. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, erre én is felfigyeltem. Némelyik pasinak nincsenek ekkora tojásai. :)
nov. 8. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!