Milyen különlegesebb állatod van? :)
Mississipi tarajos teknős
Magamtól sosem tartanék olyan állatot, aki nem önként csatlakozott az emberekhez, de ez a kis víziteknős itt sétafikált a kertben. Nem derült ki, honnan lógott meg, szóval maradt. 1,5 hónapig csak az akvarisztikát bújtam, ami soha nem érdekelt, annyira szerettem volna, hogy ne haljon meg. Könnyű hibázni, ha úgy akarunk gondoskodni valamiről, hogy tudatlanok vagyunk. Jól van a kis aranyos, az előbb is napozott a lámpája alatt, most békésen úszkál. De nem ajánlom senkinek, mert a teknősök folyamatosan nőnek és minden új és nagyobb akvárium 100 ezrekbe kerül (lámpa, szűrő, fűtő, aljzat, hínár)...persze van aki lavórban tartja 30 évig, de hát rettenetesen kicsi bármilyen akvárium ahhoz a nagy folyóhoz képest, amiben élnie kéne.
Nekünk van egy egerünk.
Azért különleges, mert még nem láttuk, csak halljuk. Mondjuk bár ne lenne:/ Annyira nem hülye hogy belesétáljon a csapdába.
Meg van egy képzeletbeli mosómedvém
Nekem éti csigáim voltak, aztán váltottam achátcsigára :)
De volt már aranyhörcsögünk, törpehörcsögünk, táncolóegerünk, vadászgörényünk, nyulunk, cicánk, gyerekként pedig naphalam, amit én fogtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!