Mit tegyek ha túl hangos a hullámos papagájom?
Figyelt kérdés
Pár napja kaptam egyet (kezdo vagyok) első napon meg se szólalt (tudom hogy amiatt mert meg volt rémulve) aztan utána be nem áll a szája ami persze nem gond mert tudom hogy ők ilyen madarak de elég hangosan rikácsol. Mi lehet az oka ? Igy is izgulok hogy minden rendben legyen vele es boldog legyenszept. 1. 14:00
1/4 anonim válasza:
Az az oka, hogy ők a kicsik közül az egyik leghangosabbak. :D Sajnos ez ezzel jár - érdemes venni mellé egy másikat még, mert társas lények, úgy jó nekik igazán. Pluszban legyen majd kint sokat, repüljön. :)
2/4 anonim válasza:
Nekem akkor szokott rikácsolni, ha unatkozik, vagy legalábbis úgy tűnt. Ketten vannak, többnyire nyugalom, bár sokat pofáznak, a rikácsoló hang ritka, szerintem akkor rikácsol, amikor zavarja valami.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
szept. 1. 17:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!